Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Optionfairnél kezdtem bináris...

Optionfairnél kezdtem bináris opciókkal kereskedni, szeretném megszüntetni a számlámat, pénzt visszahívni, de másfél hónapja nem érkezett meg a pénz. Hova lehet fordulni?

Figyelt kérdés
Tudom megérdemlem a helyzetet, de ezen felül jogos ez? 4-6 napnak kellene az átfutási időszaknak lennie.

2014. dec. 19. 11:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Van jobb ötleted? Komplexebb a bizonyítás, mivel mivel szerencsére ő is kiértékelte és alátámasztotta a kép eredetiségét.
2014. dec. 20. 14:23
 12/19 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Rendszeresen tőzsdézek és játszok bináris opciókkal is, de sosem volt még ilyen gondom. Optionfairt nem ismerem, de általában ugyanazok a játékszabályok, mint a többinél. Személyigazolvány, bankszámlakivonat beszkennelése (esetleg közüzemi számla). Bankszámlakivonat úgy is jó, ha Paint programmal kitörlöd a tételeket, nekik csak a fejléc kell (név, lakcím, számlaszám, IBAN szám és SWIFT kód miatt). Ha elfogadták a papírokat, azt a profilodban jelzik. Ha nem, azt is.

Kikérni pénzt csak oda tudsz ahonnan befizettél. Ha pl. bankszámláról fizettél be, kikérni is csak ugyanoda tudod.

2014. dec. 20. 18:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Bizonyítékok ide vagy oda, ha ez az egész a Fidzsi Szigetekre vagy valami hasonló helységre van bejegyezve, akkor a büdös életbe nem hajtják be tőlük a pénzedet.
2014. dec. 20. 18:19
 14/19 A kérdező kommentje:
12-es. Nekem nem gond, hogy ezeket a dokumentumokat bekérték, engem az zavar, hogy szerintem nem adtam meg rossz adatokat és nem értem, hogy számla megszüntetése miért tart ilyen sokáig, egy hisztis ügyféllel kevesebb lenne, ha azt tennék, amit mondok. A játékszabály az az, hogy mindenhol a bónusz feltételei egyoldalúan módosíthatók és ők azt állították, hogy opciók bezárásának lehetősége is előfordul, hogy akadályozott, lefordítva ezzel a funkcióval is lehet egyoldalúan bánni. Továbbá szeretnek kereskedés közben kidobni(tudom előfordulhat rendszerhiba), előfordul, hogy más diagramot, chartot mutatnak, ez is lehet hiba, hogy EUR/USD helyett mondjuk más eszköz chartját látjuk. DE, olyan is van, hogy úgy tűnik, mintha pozíció nyitása után trendforduló következne be, azaz indokolatlanul visszalépsz kevesebb hozamért vagy kevesebb veszteségért cserébe, aztán frissül a kép és nincs olyan oldalazó trendje utólag a grafikonnak. Sokszor két valutapár trendje hasonlóan mozog és sokszor ezeknek a képével is trükköznek. Egyszer kiborultam és 250 EUR feletti tétet raktam, nem működött az opció bezárása, de pechükre mégis nyertem. Ez a nagyon ritka dolgok egyike, általában 25 feletti téteknél én kimondom, valahogy a rendszer ördöge jön és lopnak.
2014. dec. 20. 19:22
 15/19 A kérdező kommentje:
Még gyorsan hozzá teszem, hogy eszköz választása és idő kiválasztása után látszik, hogy opció bezárásának lehetősége adott vagy sem, ha adott, akkor a pozíció a lejárat előtti 5 percen kívül még leállítható. Utolsó 5 percben már jogos, hogy nem működik. Tehát ezt szegik meg.
2014. dec. 20. 19:30
 16/19 A kérdező kommentje:
12-es...most olvasom, hogy mit írsz. Papírjaimmal minden rendben, mihelyt megérkezett hozzájuk az 500 EUR jelezték ezt, valamint azt is, hogy dokumentumokkal is minden rendben, ellenkező esetben kénytelenek blokkolni a használatot 7 nap után. Ez a történet nem 7 napos. Ha valaki kételkedik a történetemben az járjon utána. Szerintem háromnegyede 100%-ban elveszíti a pénzét és többség többször fizet be, minél csóróbb vagy annál könnyebben dumálnak rá a hülyeségre, nem véletlen, hogy magyar nyelven, egyetlen kis nyelv, amivel még ki tudnak szolgálni. Magyarok szerintem szeretnek kísérletezni, nyitottak és csórók. Én befejeztem, köszönöm a válaszokat, végül nem tudtam meg, hogy beletörődés helyett mit lehet tenni. Jogos lenne az igény, hogy kitiltani Magyarországról őket, ahogy ezt USA már megtette. Tudtátok, hogy ott tiltott?
2014. dec. 20. 19:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Nézd meg a banki műveletekben az előzmény alatt lehet kaptál bónuszt és azért nem tudod kivenni a pénzt.Ha így van akkor 40* kell lekereskedni a befizetett összegnek.

Több bróker cégnél is vagyok szám szerint 6 köztük van az OF is semmi gondom nincs velük max 1 hét és jön a pénz és van magyar emberkéjük is.

2015. jan. 9. 08:51
 18/19 A kérdező kommentje:
Rendszer automatikusan elvette a bónuszt, amikor lehívtam a pénzt(ami valahol van), bármikor törölhetem és kereskedelmi számlára kerülne vissza. Várom, hogy a bankszámlára érkezzen. Elméletileg 5 munkanap, gyakorlatilag két hetente újra küldenek üzenetet, hogy ők törölték, mert vagy a profillal vagy a dokumentumokkal van baj. Egyikkel sincs, ezt jeleztem, nuku válasz.
2015. jan. 18. 19:15
 19/19 anonim válasza:
Sikerült visszautalni?
2015. júl. 20. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!