Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Optionfairnél kezdtem bináris...

Optionfairnél kezdtem bináris opciókkal kereskedni, szeretném megszüntetni a számlámat, pénzt visszahívni, de másfél hónapja nem érkezett meg a pénz. Hova lehet fordulni?

Figyelt kérdés
Tudom megérdemlem a helyzetet, de ezen felül jogos ez? 4-6 napnak kellene az átfutási időszaknak lennie.

2014. dec. 19. 11:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel már sehova. Átvertek.
2014. dec. 19. 12:25
 2/19 anonim ***** válasza:

"Hova lehet fordulni?"

Elsősorban hozzájuk. Van telefonszám, élő chat. A többit rád bízom.

2014. dec. 19. 13:54
 3/19 A kérdező kommentje:
Megható, annyira hülye nem vagyok, akinek nem világos, annak mondom, hogy nem válaszolnak e-mailre, ha pedig élő chatre váltok vagy az a probléma, hogy brókere vagy számlamenedzsere épp elfoglalt, de majd megkeresi....telefon ugyanez a helyzet, először kérek magyar nyelvű ügyfélszolgálatist...na az nincs, jól van, akkor németest, az van, aki elmagyarázza, hogy nem hozzá tartozok, kérem keresse meg számlamenedzserét....
2014. dec. 20. 13:44
 4/19 anonim ***** válasza:
Ez csak a válaszomat erősíti meg. (első)
2014. dec. 20. 13:46
 5/19 A kérdező kommentje:
El fogom vágni a torkukat, ha kell Ciplrusra, Londonba megyek érte.
2014. dec. 20. 13:47
 6/19 anonim ***** válasza:
Jól van Andersen, vegyél egy mély levegőt. Tanuló pénzt volt. Majd legközelebb nem csinálsz butaságot.
2014. dec. 20. 13:48
 7/19 A kérdező kommentje:
Magyar Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központnak jeleztem a helyzetet tegnapelőtt, de nem sok jóra számítok, jeleztem azt is, hogy valóágtól eltérő chartok jelennek meg, bizonyíték képen elküldtem a képernyőmet. Bele szoktak nyúlni a rendszerbe, csak a lejárati árfolyam szokott hiteles lenni, egyszer előfordult, hogy valahogy opciónyitás árfolyama utólag változott...
2014. dec. 20. 13:54
 8/19 anonim ***** válasza:
Hát nem sok jót tudok jósolni, de azért remélem hogy valamennyire rendeződik a dolog.
2014. dec. 20. 13:59
 9/19 A kérdező kommentje:
Egy hete írtak vissza angolul, hogy rosszul adtam meg az adataimat, aztán arról is küldtem képet...na erre semmi. Erre írtam udvariasan, hogy fogyatékosságom miatt sajnos nem tudom kitölteni az űrlapot, de kérem ott van a dokumentumaim között. (El kellett küldeni, útlevélről, személyiről, bankszámla kivonatot, én banki igazolást adtam, hogy ne kutakodjanak...amin ott minden ott van, tehát akarás kérdése.) Tisztában voltam a játékszabályokkal, de ezek a trükközések nem voltak közte. Senkinek nem ajánlom a bináris opciókkal való kereskedést, de még a tőzsdén belüli kereskedéseket sem. Vannak tőke-garantált(persze nem mindegy ki garantálja és hogyan) befektetések, akinek több tíz millió forintja van, annak hoz kb. havonta 70-90 ezer forintot. Kispénzűek így járnak, különben nem érné meg...köszönöm az együttérzést. Tanulópénznek azért durva, mert ennyire nem lehet aljas a világ, eddig is az volt a bajom, hogy nem bízok meg senkiben. Azért van különbség az esztelenség okozta károk, játék függőség és a sima lopás között.
2014. dec. 20. 14:11
 10/19 anonim ***** válasza:
Marha nagy bizonyíték egy screenshot.
2014. dec. 20. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!