Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Azt hallottam, hogy februártól...

Azt hallottam, hogy februártól nem fogadhatják el a boltok az étkezési utalványokat, ez igaz?

Figyelt kérdés
Állítólag az Apeh keze van a dologban...tudtok erről valamit?
2010. jan. 30. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Durva lenne:D Hisz épp ezaz,h idéntől megadóztatják, szóval csak jól járnak vele. Eddig nem kellett utána adót fizetni.
2010. jan. 30. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Pontosítani szeretnélek. Hideg étkezési utalványt elfogadnak, de meleget nem. Én is hallottam, úgyhogy jól befürödtem a sok meleg utalvánnyal sajnos.
2010. jan. 31. 17:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Az szép.Nekünk is meleg...12.000.-/hó
2010. jan. 31. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi felhívtuk a CBA központot, mert nekünk is hasonlót rebesgettek. De azt mondták amelyik elfogadta eddig eztán is elfogja. Sőt mivel szinte mindenki meleget fog kapni, így inkább még több helyen bevezetik.
2010. febr. 1. 10:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ez biztató
2010. febr. 1. 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Én COOP bolttal beszéltem, ők kormányrendeletre hivatkozva nem fogják a jövőben beváltani. De mi lehet az igazság? Majd kiderül.
2010. febr. 1. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!