Mikor küldi a Tesco a klubkártyás pontok után járó utalványokat?
Figyelt kérdés
Nem az érdekel, ki szerint jó hely a tesco és ki szerint nem, meg hogy kinek mi a véleménye erről az akcióról, hanem hogy november 10-én levették a pontokat, mégis mikor lesz belőle valami kézzel fogható?2010. dec. 6. 11:53
2/6 anonim válasza:
Ha elérted a negyedéves pontszámítási korszak végén a minimum pontot azt hiszem 400 pontra kapsz egy 400Ftos utalványt....
3/6 A kérdező kommentje:
Azt értem, és november 10én le is vonták a 400 pontot, azóta rajta is van mindig a blokkon, hogy a pontokat levontuk, hamarosan küldjük az utalványokat.. de mikor? Vicces:)
2010. dec. 6. 17:29
4/6 anonim válasza:
Szerintem hamarosan küldik, még Karácsony előtt biztosan.
5/6 anonim válasza:
Karácsony előtt tuttkó, szerintem:) 16:30-as voltam!
6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap megkaptam őket.
2010. dec. 8. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!