Hogyan lehet a Zeptert lerázni?
Ma pl. munkaidőben kerestek, és képtelen volt megérteni a ráérős kishölgy, hogy se nem érdekel se nem érek rá, lecsaptam, persze szám nélkül hívtak... Más is szokott szám nélkül hívni (pl. apám, akinek a céges telefonján ez az alapértelmezett beállítás), ezért azt nem tehetem meg, hogy a szám nélkülit nem veszem fel, de ma eléggé felidegesítettek, hogy már szóltam többször is, hogy hagyjanak békén, de nem...
Komolyan, ha nem hagyják abba, már az is megfordult a fejemben, hogy feljelentem őket...
Hiába jelented fel őket, mert nem tilos valakit felhívni telefonon.
Ne vedd fel a hívószám nélküli hívásokat és apádnak meg mond meg, hogy ha hív, akkor kapcsolja vissza a hívószámkijelzést.
Hát nem tudom de nekem valahogy mindig megy az ilyesmi.
Le tudom harapni az emberek fejét. Ha felhív gyakorlatilag kihallgatást tartok. Aztán mikor már tenné le akkor is visszakérdezek, hogy ne haragudjon már de milyen jogon hívott fel és ki adta meg a számot. Úgy képzeld el, hogy be szoktam velük diktáltatni annak a számát, akitől az enyémet tudják! És az a vicc, hogy nagy félénk hangon olvassák is be a számot. Én meg alig tudom magam visszafogni, hogy ne röhögjek.
Ráadásul kötözködöm is velük állandóan, engem bárki hív én mindenbe belekötök és kioktatom.
Általában ráérek nameg ő fizeti szóval el szoktam velük beszélgetni. MOndjuk amilyen arrogáns vagyok tőlem menekülnek az emberek :DDD
Engem naponta legalább 4 ismeretlen ember hív, minden nap újabbak... a számom titkos és a mobil még szinte új, senkinek nem adtam meg. Nem tudom mégis hogy lehet ez akkor. De én gyorsan lerázom őket.
Engem is hívogattak mindenféle ilyen sz.rral. Én mindig erőteljesen mondom a szöveget és leszögezem, hogy nem érdekel és a beszélgetésünket befejezettnek tekintem aztán elköszönök és le is rakom.
Ha épp nem réek rá akkor egyszerűen csak kinyomom neki és akkor foglalt jelzést kap. :D Teszek az egészre :D Bár én szeretem felvenni mert általában jól felmegy bennem a pumpa, hogy mindig felébresztenek vagy rosszkor zavarnak és így legalább kitölthetem rajtuk a mérgem. Nem is keresnek többször...
Mondjuk, engem még a mobilomon soha nem zaklattak ilyen marketingesek (lehet, mert feltöltőkártyás vagyok?)...
A vezetékes telefonunkon hosszú évekig ment ez a cirkusz, szombaton, vasárnap is hívogattak, egyszerűen nem lehetett leállítani! Úgy vetettem neki véget, hogy megszüntettem azt a T-Comos hívószámot és új (titkos!) telefonvonalat kértem a UPC-től...
Azóta megszűntek a hívogatások! :D
Csak arra tudok tippelni, hogy havidíjas előfizetők vagytok valamelyik mobilszolgáltatónál, hiába titkos a számotok, attól még a szolgáltató eladja marketinges cégeknek az ügyfelek hívószámait...
Nekünk a családban 8 db feltöltőkártyás mobil van, egyiken sem hívogatnak marketingesek!
Tényleg nálunk a családban van előfizus,meg feltöltős kari is.Namármost a feltöltősön egy ilyen volt(egy csaló,aki nyereményért feltöltőkarit akart kihúzni),viszont az előfizuson heti 2x is jönnek ilyen "kecsegtető" ajánlatokkal.
Mikor belefog a mondókájába,már mondjuk is hogy kösssz nem érdekel,azt még nekik áll feljebb,hogy még nem is mondtak semmit :D nem is kell...
Én a Brókernettel jártam így.
Amikor már nagyon untam, akkor közöltem, hogy még egyszer megkeresnek a cégtől, azt zaklatásnak veszem és feljelentem a hívót is, meg a céget is.
Azóta nem hallottam felőlük.
OFF, de szerintem tanulságos:
A kedvencem, amikor pénzzel akarnak lehúzni. A páromat azzal hívta fel egy kábeltévé szolgáltató (nem emlékszem melyik), hogy a 3 évvel azelőtti számlatartozást legyen szíves kiegyenlíteni, de azonnal, mert ha nem irgumburgum. 10e Ft volt. A vicc, hogy nem is ő fizetett elő rá. Megoldás: kértük, hogy faxolja át a szerződést, meg más papírokat, hogy a jogászunk megnézze. Abban a pillanatban ki is derült, hogy félreértés volt csak.
Ugyanez egy biztosítóval, ahol 1 évet melóztam üzletkötőként, jogtalanul akart (szerintem) jutalékot visszaírni. Amikor a válaszlevelet az ügyvédem küldte el, leálltak a követeléssel (130e).
Éljetek ezzel a trükkel, sokan megijednek ezektől!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!