Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » EBay-es eladó hozzá tud férni...

EBay-es eladó hozzá tud férni a PayPal-os regisztrációmhoz? Le tud venni 'csak úgy' pénzt tőlem?

Figyelt kérdés
eBay-en rendeltem egy terméket, nem jött meg. Az eladónak írtam, aki felajánlotta, hogy újraküldi. Éltem a lehetőséggel, de, amit előszörre rendeltem, megérkezett. Így a második termék árát nem fizettem ki. Írtam neki, hogy mit tegyek, de nem írt (még).

2014. okt. 31. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tud levenni.

De mivel okosan megírtad neki, hogy megérkezett, így van róla bizonyítéka, hogy két terméket kaptál, így elvileg követelheti, hogy az egyiket küldd vissza saját költségeden, és ha nem teszed meg, felnyomhat az eBaynél.

Egyébként valószínűleg nem fog történni semmi, az eladó tojik rá, megtarthatod mindkettőt.

2014. okt. 31. 16:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Csak annyit írtam, hogy amit eredetileg rendeltem, megérkezett, aztán a végén megkérdeztem, hogy mit csináljak.

Kíváncsi leszek, mit fog reagálni :)

2014. okt. 31. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát.. mivel még mindig ott tartasz, hogy 1 termék van nálad és 1 termék árát fizetted ki... Szerintem egyenlőre nem kéne neki fizetned.

Ha esetleg megjön a második termék, akkor esetleg.

(Akkor is csak esetleg, mert az eladó legtöbbször feltünteti az oldalán, hogy ha x napon belül nem érkezik meg a csomag, akkor vissza adja az árát...)

2014. okt. 31. 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, mindenki csak úgy leemelhet más számlájáról pénzt... most ezt a kérdést te komolyan gondoltad? Ha így lenne senki nem használna paypalt, se ebayt.
2014. okt. 31. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!