Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Arcidegbénulásom van, és ez...

Arcidegbénulásom van, és ez végett nem vesznek fel sehova dolgozni, ahol dolgoztam 1 napot ott is elküldtem valamilyen kifogás okán amit nem értettem meg, mit tehetnék így?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy dolgozni szeretnék, de nem vesznek fel sehova mert bal oldali arcidegbénulásom van!

Egyszerűen hogyan kapjak így munkát? Ráadásul cigány származású is vagyok!

Próbálok mindent, de félek hogy esélyem se lesz sehol.

Van valamilyen tapasztalat ezen a téren?

2014. okt. 31. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:

23 évesen nyilván már dolgoztál valahol, végül is a gyerekedet fel kell nevelni. Ha még nem ment volna vissza hozzád a feleséged a gyerekkel együtt, akkor nyilván anyagilag támogatod őket.

Az arcidegbénulás nem lehet hátrány egy munkahelynél hacsak nem olyan helyen dolgoznál ahol állandóan mosolyogni kell az ügyfelekre.

Arról nem is beszélve, hogy rendszeres arctornával, akupunktúrával az arcizmokat meg lehet úgy dolgozni, hogy tudatosan tud használni az arcodat mint bárki más.

Csak hát akarni kell.

2014. okt. 31. 15:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Neked sok minden bajod van, nemcsak az hogy cigány vagy és arcidegbénulásod van...

hegyeksarkanya nevű felhasználó kérdése:

Egy fiatal lány, egy kicsivel idősebb férfival? (többi lent) Kemény történet az enyém!

22 éves srác vagyok, van élettársam és egy kisfiam!

Tegnap buli volt, a élettársam is ott volt, 3 vagy talán 4 csaj is rámmászott és velük táncoltak, az aszony teljesen kiakadt! A csajok a seg..ük.et teljesen a f@rkamhoz nyomták!

Aztán miután 3-szór kiakadt haza mentünk!

Nem ez a lényeg!

Van még egy csaj aki 14 éves, ő igazán tetszik nekem! Egész nap rágondolok! Nehezen adja magát!

Most biztosan azt gondoljátok rólam, hogy egy szemét s.... ember vagyok meg minden!

De az élettársam elhanyagol, ráadásul hirtelen haragú! Ok nélkül megtámad! Csak a mai nap: elmegyek veszek 5 popsitörölt a gyerekenek, erre haza jövök, és elkezd kiabálni hogy miért az olcsóbbat vettem meg, ami így is 400-500 forintba került /db! És utána az egyiket kidobta az ablakon, és ez semmi, elkezdett ütni meg minden, és meg is taposott! És azt mondta hogy ő ilyet nem használ! Pedig több fajtát vettem! És tök elszomorított!

És hát ilyen dolgok végett, elkezd ütni! És már egy kicsit elegem van ebből!

Vissza térve erre a csajra, nem könnyen adja magát, nem is a sex végett megyek hozzá, igazából csak 6 szór találkoztam vele, még nem is járunk meg semmi, csak beszélgettűnk, és hát nem volt semmi csak annyi hogy ha sétálunk akkor fogom a kezét! ... (meg még volt pár dolog de nem írom le, mert tuti mégjobban elkezdenétek majd oltani!)

Na szóval, szerintetek mit csináljak, folytassam a csajjal vagy ne? Tök romantikus helyekre megyünk, mint a filmekben!!!

2014. okt. 31. 16:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszi a kritikat. Mas reszt olvasd el hogy vissza e jott
2014. nov. 1. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!