Elévült-e vagy nem?
5 év a normál elévülés.
Hála istennek időben keresett a végrehajtó, így nem évült el az ügy. Remélem továbbra is ilyen figyelmes lesz, és végül be fogja tudni hajtani, te meg fizetsz, mint a katonatiszt. Jó sokat. A kamatos kamatról jó lesz ha tájékozódsz. Fúúú, ha belegondolok a súlyos végrehajtási költségekre, amik szintén terhelni fognak, és azokra is fogsz kamatot fizetni... Részvétem a (leendő) gyerekeidnek, akiknek az örökségét "eljátszotta" a felelőtlen, felnőni nem képes szülőjük.
Nem évült el, mivel időközben végrehajtást indítottak, ha nem tűnt volna fel.
És hogyne tudná már igazolni? Mindenről jegyzőkönyvet készít, max. te nem vetted át, ami a te hibád.
Minden érdemi eljárási cselekmény megszakítja az elévülést.
Első körben valószínűleg volt ellened egy fizetési meghagyás, ami jogerőre emelkedett. Annak már a benyújtása is megszakította, onnan újra indult.
Majd elindították a végrehajtást - megint csak megszakadt az elévülés.
És szépen, a végrehajtó akármit lép az ügyben (tök mindegy, aláírod-e, vagy nem, ne röhögtess már, hogy szerinted ez ilyen egyszerű :D), minden alkalommal megszakítja az elévülést.
Azért ment "fel benne a pumpa", mert feleslegesen jött ki, nem látott pénzt belőle.
De elévülni ettől nem évült el, sőt, csak kamatozik tovább.
Te tudod.
Nagyon jó lesz egész életedben tulajdon és bejelentett állás nélkül létezni...
Bejelentett állásra nincs szükségem, mert van 1 méhészetem 30cs bár a kisöcsém nevén , nevemre véletlenül sem tettem semmit , de majd ha megunom és anyagilag felfejlődöm akkor kifizetem a trogert, nem ojan nagy összeg 250.000ft
De méert adtak mégis telefont nekem ki jövedelem igazolás nélkül???? sima tanuló voltam , ráadásul 2 telefont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!