Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy is van ez az ÜDÜLÉSI...

Hogy is van ez az ÜDÜLÉSI CSEKK-dolog?

Figyelt kérdés

szóval anyumnak hozni fog keresztanyukám egy 40.000Ftos üdülési csekket,vagyis valami űrlapot..

De hogy lehet ez felhasználni?még sose volt ilyenünk..

szóval megkapja anyu ezt az űrlapot,és ezt elküldi valahova,amiért kapja az üdülési csekket?

neten már megnéztem hol lehet felhsználni.Tudom h.ELVILEG csak az használhatja fel,akinek a nevére szól.Hogy működik ez?40.000Ft-ot ér,de ha én csak pl.egy 20.000-s valami akarom elkölteni,akkor még marad 20.000Ft?vagy hogy lehet elkölteni?

bocsi a naiv kérdésekért:)

2010. jan. 19. 16:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

17:25

köszi:)

jól meg fogjuk fontolni,h.mire lesz érdemes költeni:)hogy jusson is,maradjon is:)

2010. jan. 19. 17:26
 12/15 A kérdező kommentje:
vagyis lehetőleg kevés maradjon;)
2010. jan. 19. 17:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha szállodába mentek egy pár napra, akkor ha a szállás kevesebb mint a csekk, lehet kérni az éttermi fogyasztást a számlához iratni, így egyben fizethetsz. Úgy tudom a legkisebb címlet 1000 Ft, van 2000, 5000, 10000, 20000. Ne hidd hogy olyan nehéz elkölteni, csak úgy kell felhasználni, hogy pótold készpénzzel, ne kevesebb legyen a csekk. Az űrlap amit mondasz, az vagy az üdülési csekk igénylőlap a Nemzeti Üdülési alapítványtól, vagy ha nem az alapítvány adja, hanem munkáltató, akkor nyilatkozat, hogy anyukád máshonnan nem kapott üdülési csekket.
2010. jan. 19. 20:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Utazásra is lehetett használni. Legalábbis tavaly, a MÁV-nál.
2010. jan. 19. 21:34
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ.így már egészen világos a dolog:)
2010. jan. 19. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!