Hogy is van ez az ÜDÜLÉSI CSEKK-dolog?
szóval anyumnak hozni fog keresztanyukám egy 40.000Ftos üdülési csekket,vagyis valami űrlapot..
De hogy lehet ez felhasználni?még sose volt ilyenünk..
szóval megkapja anyu ezt az űrlapot,és ezt elküldi valahova,amiért kapja az üdülési csekket?
neten már megnéztem hol lehet felhsználni.Tudom h.ELVILEG csak az használhatja fel,akinek a nevére szól.Hogy működik ez?40.000Ft-ot ér,de ha én csak pl.egy 20.000-s valami akarom elkölteni,akkor még marad 20.000Ft?vagy hogy lehet elkölteni?
bocsi a naiv kérdésekért:)
*ezt
*felhsználni
*valamire
Persze, elég sok mindenre jó!
Üdülés(szállodák, panziók stb.), szórakozás(mozik, állatkert), tanfolyamok díjának kifizetésére.Az, hogy kinek a nevére szól, nem mindenhol nézik, a bevétel nekik is bevétel!
lásd bővebben: [link]
köszi.ezeket már láttam.Csak arra lennék kiváncsi,h.az űrlap kézhezvétele után hogy kapjuk meg a csekket+fel lehet-e több részletben használni.
pl.a 40.000-et nem feltétlenül költenénk el egy dologra..
1. Nem mindenki kaphat. Akár én is kitölthetném azt a nyomtatványt, attól még nem kapok. Meg kell felelni a feltételeknek.
2. Azt hiszem a legnagyobb címlet 20e Ft-os. Ha ezzel veszel vmit 10e-ért, akkor nem kapsz belőle vissza.
mondjuk igen.ha már x Ft-nyi ilyen jellegű "támogatás" jár,akkor nekem logikus lett volna,h,csak annyit vonnak le, amit adott helyen igénybe veszek....
Sztem nem akkora gáz, h.megkérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!