Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy is van ez az ÜDÜLÉSI...

Hogy is van ez az ÜDÜLÉSI CSEKK-dolog?

Figyelt kérdés

szóval anyumnak hozni fog keresztanyukám egy 40.000Ftos üdülési csekket,vagyis valami űrlapot..

De hogy lehet ez felhasználni?még sose volt ilyenünk..

szóval megkapja anyu ezt az űrlapot,és ezt elküldi valahova,amiért kapja az üdülési csekket?

neten már megnéztem hol lehet felhsználni.Tudom h.ELVILEG csak az használhatja fel,akinek a nevére szól.Hogy működik ez?40.000Ft-ot ér,de ha én csak pl.egy 20.000-s valami akarom elkölteni,akkor még marad 20.000Ft?vagy hogy lehet elkölteni?

bocsi a naiv kérdésekért:)

2010. jan. 19. 16:57
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

*ezt

*felhsználni

*valamire

2010. jan. 19. 16:58
 2/15 A kérdező kommentje:
*felhasználni
2010. jan. 19. 16:58
 3/15 anonim ***** válasza:

Persze, elég sok mindenre jó!

Üdülés(szállodák, panziók stb.), szórakozás(mozik, állatkert), tanfolyamok díjának kifizetésére.Az, hogy kinek a nevére szól, nem mindenhol nézik, a bevétel nekik is bevétel!

lásd bővebben: [link]

2010. jan. 19. 17:03
 4/15 A kérdező kommentje:

köszi.ezeket már láttam.Csak arra lennék kiváncsi,h.az űrlap kézhezvétele után hogy kapjuk meg a csekket+fel lehet-e több részletben használni.

pl.a 40.000-et nem feltétlenül költenénk el egy dologra..

2010. jan. 19. 17:05
 5/15 anonim ***** válasza:
Kisebb címletekben adják, nekem 10ezresek vannak pl.
2010. jan. 19. 17:08
 6/15 anonim ***** válasza:

1. Nem mindenki kaphat. Akár én is kitölthetném azt a nyomtatványt, attól még nem kapok. Meg kell felelni a feltételeknek.

2. Azt hiszem a legnagyobb címlet 20e Ft-os. Ha ezzel veszel vmit 10e-ért, akkor nem kapsz belőle vissza.

2010. jan. 19. 17:09
 7/15 A kérdező kommentje:
értem.köszönöm:)
2010. jan. 19. 17:11
 8/15 anonim válasza:
Most mit vársz?Igaz más országból vagyok ahol ilyen nem létezik,de ha logikusan gondolkodsz...mit akarsz?Elhasználsz 20.000 Ft-t,és kézpénzbe kiadnak neked 20.000-t?Vagy feljegyzik egy illatos lapu füzetbe ha legközelebb mész hogy még maradt?
2010. jan. 19. 17:15
 9/15 A kérdező kommentje:

mondjuk igen.ha már x Ft-nyi ilyen jellegű "támogatás" jár,akkor nekem logikus lett volna,h,csak annyit vonnak le, amit adott helyen igénybe veszek....

Sztem nem akkora gáz, h.megkérdeztem.

2010. jan. 19. 17:18
 10/15 anonim válasza:
Nem gáz,dehogy is,csak ezek a rablók,mármint az állam nem azt nézi hogy a polgárnak legyen a jó sajnos.Ez mindenhol egységes :)) nem számít mely országokról van szó.Most olvastam hogy kisebb címletekben is adnak.Nem csak egy jegy formájában.Így kérd ha lehet és akkor ha pár száz forint elköltetlenül marad az nem vészes :)
2010. jan. 19. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!