Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Forgalomból kivont pénz...

Forgalomból kivont pénz mennyit ér?

Figyelt kérdés

Pl. Petőfi papír százas? Remélem jól írom. Kb. 20 éve még volt ilyen. Egy zálogházban mennyit adnak érte ? Van több is, jobb-rosszabb állapotú. Meg a barna papír ötvenes.

Vagy ezek még túl újnak számítanak, és sok embernek van? Ha nem zálogház, akkor hol érdemes?

2014. szept. 6. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Zálogházban semennyit, amúgy 200-300 forint.
2014. szept. 6. 20:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Rosszul írtam, régiségboltra gondoltam.

Hát az nem sok...

Van itt Debrecen főutáján egy hely, aminek zaci a neve, de mindenfélét bevesznek, és nem feltétlenül számítanak arra, h kiváltod.

Pl egy festménnyel befürdött a tulaj, 150 ezerért bevette, nem mentek érte, megnézette, semmit sem ér...

2014. szept. 6. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Nézd meg vaterán mennyiért kínálják, nyilván nem te vagy az egyetlen, akinek petőfi papír százasa van.
2014. szept. 6. 20:47
 4/6 anonim ***** válasza:
A rendszerváltás előtt a százason Kossuth volt, Petőfi tízesen. Ha Neked Petőfis százasod van, akkor az egy ritkaság. De nézd meg a vaterán, ahogy előttem írták. Aztán vannak érmeforgalmazók, akik vásárolnak és eladnak, meg lehet kérdezni. Bár szeretik kihasználni az embereket. Neked legyen szerencséd!
2014. szept. 6. 21:34
 5/6 A kérdező kommentje:

ó, hát tényleg. igazad van.

Kossuth, és Petőfi. 1975 és 1993 közöttiek.

megnéztem. van, aki 10 db ilyet tett fel 1500 ft-ért.

van, aki a nemrég használt zöld papír kétszázasért 8000-et kér. ez durva. 2007-es.

hát nem ezen fogok meggazdagodni. sebaj, marad a könyvben, majd 20 év múlva jó lesz vmire.

2014. szept. 6. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is van pár tizesünk, huszasunk, ha van ötvenesed, szívesen cserélek. :)
2014. szept. 7. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!