Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tehet az az ember, akit...

Mit tehet az az ember, akit kisemmiztek, földönfutóvá tettek?

Figyelt kérdés

Mindenem elvették, aztán mikor volt bátorságom megölni magam az anyám rám törette az ajtót és megmentettek. Szenvedek, keresőképtelen lettem, gyűlölöm ez a rohadt területét a bolygónak!!! Mit tehetek úgy, hogy az egykori barátaim leráznak, és ennivalóra sem adnak 500ft-ot?

A sztorim annyi, hogy a szüleim devizahitelt vettek fel, és felkértek kezesnek. Mindenem elvették, és 37 millió tartozásom van!! Mit lehet tenni? Az öngyilkossághoz nem tudom, hogy lenne e megint bátorságom mert akkor nem itt kérdezősködnék, hanem megtettem volna.

2014. szept. 6. 14:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
anyádnak köszönd
2014. szept. 6. 15:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugye tudod, hogy a saját keserűségednek te vagy az egyetlen okozója??

Nem tudom miért a rendszert szidod a saját hülyeséged miatt.

Nekem is van devizahitelem. Nekem sem szegeztek pisztolycsövet a homlokomra. Én ellentétben veled, elolvastam, hogy mit írok alá, és feketén-fehéren bele van írva, hogy a valutaárfolyam ingadozást figyelembe kell venni azoknak akik a hitelt igénybe veszik. Nekem is mint sok más embernek a triplájára emelkedett a törlesztés összege, és igen engem is megszorongatott.

Én elsők között voltam akik hallgattak a hírre és panaszt tettem. Nahát, majdnem 700 ezer forintot jóváírtak. Újra ki van számolva a hitel törlesztésem, és megint annyi amennyi még bőven elfogadható...

Azt, hogy te ostoba vagy, és mindenki mást hibás a rossz döntéseidért az a te bajod.. Senkit nem fognak kinyírni, mert bután gondolkodik. legfeljebb csak elfordulnak tőle, mert ilyen idétlenekkel nem lehet mit kezdeni.. Még segíteni sem, mert nem képes tenni semmit azért, hogy jó legyen neki..

Szóval hiába vered ki a hisztit, nincs igazad.. Nézzél magadba..

2014. szept. 6. 15:57
 13/14 anonim ***** válasza:
28%

Kedves válaszolók, gyakorlatilag nullára vizsgáztatok emberségből! Valaki ideír, hogy bátorítást, ötleteket kapjon, hogy kikeveredjen a helyzetéből, erre mit kap Tőletek, szuperIQbajnok csupajószándék okosoktól? Kioktatást, hogy a saját hibájából került oda, ahova. Na, veletek aztán ki van segítve! Talán most mindenki megpróbálhatna valami építő ötletet, bátorító szót is felböfögni!

Kérdező! Meg tudod csinálni! Sokan kezdték már nulláról, vagy akár súlyos mínuszból újra! Kellett hozzá pár dolog, de ezek neked is rendelkezésedre állhatnak. Ma délután például itt volt nálunk egy barátunk, akik egy jó példák lehetnek neked. Keresd az ötleteket, sztorikat, és kérdezd azokat, akik tudnak azonosulni a helyzeteddel! Itt a gyakorin kiírni egy ilyen kérdést nem volt jó ötlet... Sok erőt, kitartást és sikert!

2014. szept. 6. 20:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Azért az nagyon érdekelne hogyan lehet amit az utolsó írt. Hiszek én elég sok mindenbe és próbálok pozitívan állni a dolgokhoz, de sajnos ilyen esetekben az ember fizetését tiltják elég keményen, és havi 30.000-ért nagyon megéri dolgozni. Tudom hasonló helyzetben vagyunk.

Ha van valami ötleted nagyon szívesen veszem akár privátba is.

2014. szept. 7. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!