Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tehet az az ember, akit...

Mit tehet az az ember, akit kisemmiztek, földönfutóvá tettek?

Figyelt kérdés

Mindenem elvették, aztán mikor volt bátorságom megölni magam az anyám rám törette az ajtót és megmentettek. Szenvedek, keresőképtelen lettem, gyűlölöm ez a rohadt területét a bolygónak!!! Mit tehetek úgy, hogy az egykori barátaim leráznak, és ennivalóra sem adnak 500ft-ot?

A sztorim annyi, hogy a szüleim devizahitelt vettek fel, és felkértek kezesnek. Mindenem elvették, és 37 millió tartozásom van!! Mit lehet tenni? Az öngyilkossághoz nem tudom, hogy lenne e megint bátorságom mert akkor nem itt kérdezősködnék, hanem megtettem volna.

2014. szept. 6. 14:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Fizikai értelemben lettél keresőképtelen?
2014. szept. 6. 15:08
 2/14 A kérdező kommentje:
Idegi alapon. A bal lábamban rengeteg ideg elhalt, így nem érzek vele nagyon semmit bár a járásom már helyreállt, ill. elvesztettem a bizalmam, sok helyen nem tudták mekkora bajban vagyok, és nem adtak időben fizetést, sőt kinevettek én pedig szétvertem a berendezést, és majdnem az irodavezetőt is, mert már önkontrollom sincs.. túl vagyok már minden ponton, és hozzám képest gondtalan emberek szórakozását sem tudom magamon elviselni. mivel előtte jómódú voltam ezért senki nem hiszi el, hogy bajban vagyok és azt hiszik passzióból kéregetek. Teljesen egyedül érzem magam, 1-2 ember a szívén viseli a sorsom de visszaélni nem akarok a segítségükkel, szóval magam törekszem egyedül szembenézni mindennel, de a barátnőm is szakított velem megalázott, és ha hinnék benne úgy mondanám, megátkozott. Heti 2-3x kerülök olyan kilátástalan helyzetbe, hogy teljesen magam alá kerülök, mert van hogy napokig enni sem tudok.. egyre gyengülök, és nem hiszek már abban, hogy lesz valami segítség, mert az állam mindenét elveszi a devizahiteleseknek és kiírtja őket, miközben a sajtóban altatódalt énekel nekik, és a kúrián színházat játszik hogy a bankok megtarthassák, ami mögött a családom és az én becsületes, leadózótt munkám áll!! szóval neurológia, pszichés és lassan már fizikai értelemben sem tudok, sőt már nem is akarok dolgozni, mert az gyilkosaimat finanszírozom belőle!
2014. szept. 6. 15:16
 3/14 anonim ***** válasza:
18%

37 milliós tartozásnál ha nincs vagyonod, simán csődöt tudsz mondani. Bármily meglepő, nem csak cégek, hanem magán személyek is mondhatnak csődöt.

Te meg ne idétlenkedj az öngyilkossággal, hanem tessék új életet kezdeni. Mondjuk ne kéregess hanem keres munkát. Költözz el, szakítsd meg a kapcsolatot a szüleiddel. Így talpra fogsz állni.

2014. szept. 6. 15:29
 4/14 A kérdező kommentje:
Magyarországon a magáncsőd intézménye jelen pillanatban nem létezik, bármennyire hihetetlen!
2014. szept. 6. 15:32
 5/14 A kérdező kommentje:
Te is felelősségteljes vagy, hogy osztod az észt! Inkább megyek is innen, nem kérek több választ!
2014. szept. 6. 15:34
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

Tudod, én nem tudom sajnálni a devizahiteleseket. Annak idején amikor felvettétek a devizahitelt, senki nem nyomott a halántékodra fegyver csövét, hogy márpedig kötelező felvenni. Persze akkor jobban hangzott, hogy devizahitelesek csak X összeget fizetnek ami jelentősen olcsóbb volt mint a sima lakásvásárlási hitel.

Egyébként is. A bíróságon a bankok sorra veszítik el a pert, és kötelesek visszafizetni a devizahiteleseknek a különbözeti pénzt, amit nem jogosan számláztak ki nekik. Ha nektek sem jogos az eddig befizetett devizahitel összege, mert túl sokat fizetettek, tessék perelni a bankokat. Már többször mondták, hogy lehet jelentkezni, és szinte mindenki visszakap valamennyit ami jár.

Az, meg,hogy pár napos fizetés elmaradás miatt szétvered a berendezést, kezeltesd magad. Így még én sem alkalmaználak-.

2014. szept. 6. 15:34
 7/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagy vagy abban, hogy visszaöklendezd, amit a tv-ben hallasz? SENKI VAGY
2014. szept. 6. 15:40
 8/14 anonim ***** válasza:
70%

"Utolsó, nagy vagy abban, hogy visszaöklendezd, amit a tv-ben hallasz? SENKI VAGY"

Pedig ha tetszik, ha nem, a válaszolónak igaza van. A senki pedig TE vagy! Ennyi és nem több! De szidd csak a rendszert, az úgyis megy a sok szerencsétlennek.

2014. szept. 6. 15:43
 9/14 A kérdező kommentje:
Erre számíthattok majd a többi embertől, ha szarba kerültök. Örömmel dörzsölik majd a tenyerük felettetek. Mellesleg ha aláíratok veled egy papírt, hogy megbízol hogy gyilkoljalak le, akkor megtehetem, mert aláírtad?
2014. szept. 6. 15:46
 10/14 anonim ***** válasza:
82%
Felelősségteljesebb vagyok mint te ez tuti.
2014. szept. 6. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!