Mit tehet az az ember, akit kisemmiztek, földönfutóvá tettek?
Mindenem elvették, aztán mikor volt bátorságom megölni magam az anyám rám törette az ajtót és megmentettek. Szenvedek, keresőképtelen lettem, gyűlölöm ez a rohadt területét a bolygónak!!! Mit tehetek úgy, hogy az egykori barátaim leráznak, és ennivalóra sem adnak 500ft-ot?
A sztorim annyi, hogy a szüleim devizahitelt vettek fel, és felkértek kezesnek. Mindenem elvették, és 37 millió tartozásom van!! Mit lehet tenni? Az öngyilkossághoz nem tudom, hogy lenne e megint bátorságom mert akkor nem itt kérdezősködnék, hanem megtettem volna.
37 milliós tartozásnál ha nincs vagyonod, simán csődöt tudsz mondani. Bármily meglepő, nem csak cégek, hanem magán személyek is mondhatnak csődöt.
Te meg ne idétlenkedj az öngyilkossággal, hanem tessék új életet kezdeni. Mondjuk ne kéregess hanem keres munkát. Költözz el, szakítsd meg a kapcsolatot a szüleiddel. Így talpra fogsz állni.
Tudod, én nem tudom sajnálni a devizahiteleseket. Annak idején amikor felvettétek a devizahitelt, senki nem nyomott a halántékodra fegyver csövét, hogy márpedig kötelező felvenni. Persze akkor jobban hangzott, hogy devizahitelesek csak X összeget fizetnek ami jelentősen olcsóbb volt mint a sima lakásvásárlási hitel.
Egyébként is. A bíróságon a bankok sorra veszítik el a pert, és kötelesek visszafizetni a devizahiteleseknek a különbözeti pénzt, amit nem jogosan számláztak ki nekik. Ha nektek sem jogos az eddig befizetett devizahitel összege, mert túl sokat fizetettek, tessék perelni a bankokat. Már többször mondták, hogy lehet jelentkezni, és szinte mindenki visszakap valamennyit ami jár.
Az, meg,hogy pár napos fizetés elmaradás miatt szétvered a berendezést, kezeltesd magad. Így még én sem alkalmaználak-.
"Utolsó, nagy vagy abban, hogy visszaöklendezd, amit a tv-ben hallasz? SENKI VAGY"
Pedig ha tetszik, ha nem, a válaszolónak igaza van. A senki pedig TE vagy! Ennyi és nem több! De szidd csak a rendszert, az úgyis megy a sok szerencsétlennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!