Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Sprinter futárszolgálatról mi...

Sprinter futárszolgálatról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Rendeltem az iponról egy monitort és azt hittem h a GLS szállítja de mint kiderült a Sprinter.

Mi a véleményetek róla, tényleg kiszállítják egy nap alatt a cuccot? A futár normális?

2014. aug. 28. 20:13
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
80%
A legrosszabb ami magyarországon működik, napokat késnek, nem veszik fel a telót, ha felveszik és azt mondják majd visszahívnak, nem fognak, egymás közt sem tudják kinél van a csomagod, ha kérdezel valamit simán hazudnak. Messze kerüljétek, én ha nincs más inkább személyesen veszem át.
2019. júl. 5. 18:06
 12/26 anonim válasza:
81%
Látom elég sokan vannak negatív véleménnyel...nekem is jött ma reggel sms/email, nem érkezett, ezért felhívtam. Sajnálja, nem tudta berakni, mert túl sok a csomag. Akkor miért küldi ki a kamu értesítést?! 3000-et fizettem ezért a csomagért és így sem képes kihozni?! Ráadásul lebeszéltem szerelővel, hogy jön a cucc, viszem az autót..most nekem kellemetlen, hogy "átvertem" és nem megyek. Soha többet sprinter! Ha ez lesz csak, inkább nem vásárolok abban a webshopban.
2019. okt. 11. 15:32
 13/26 anonim válasza:
85%
Azt még elfelejtettem írni: annyit mondott telefonban a futár, hogy a depóba még bemehetek olyan 6-ig, ha gondolom...persze, minden vágyam 50-60 km-t autózni, ha már kifizettem az árát.
2019. okt. 11. 15:37
 14/26 anonim válasza:
90%

Ennél rosszabbal még nem találkoztam. Munkám miatt, sokszor rendeltem már különböző helyekről,eddig mindig rendesen megérkezett, de itt már 3.napja várom a csomagom, minden este megkapom a szokásos " sikertelen kézbesítés" üzenetet, de ki azt aztán nem jöttek, s cetlit se dobtak be. A futár elérhetetlen, a panaszra 1 napja nem válaszoltak.

Csak azt tudom ajánlani ,hogy senki ne vegye igénybe "szolgáltatásaikat"

2020. jan. 9. 20:57
 15/26 Alexandra1201 válasza:
61%
5-10 munka napot ír hogy annyi idő alatt szallit! Én most rendeltem ezen a héten kedden akkor ünnepek után jön valamikor már a nyomon követésnél azt írta át adtak a csomagot a futár szolgálatnak szortírozás alatt áll! Első rendelés kíváncsi vagyok!
2020. ápr. 12. 17:18
 16/26 anonim válasza:
90%
2-3 nap kb a kézbesítés. A futár egy bunkó. (Nem egyszer hozott csomagot)
2021. jan. 4. 16:26
 17/26 anonim válasza:
74%
Szar!! A leges legrosszabb csomagküldő amivel valaha találkoztam!! GLS, Posta van hogy másnapra itt van de harmadnapra mindig! A Sprinter futárszolgálat csütörtök reggeltől keddre ér ide! Undorító ügyfélszolgálat, tartják a csomagot, szórakoznak! Undorító undorító!! A jó kur🤬🤬 any...🤬🤬🤬
2021. febr. 1. 07:25
 18/26 anonim válasza:
53%
Ma érkezett meg a monitorom, amit rendeltem 1 napja (tegnap) Nagyon gyorsan itt voltak, és pontos időre hozta a futár, semmi késleltetés nem volt. Az oldalukon teljesen jól tudtam követni a csomagot, és semmi probléma nem volt. A futár nagyon rendes volt, és még segített a 8kg-s csomagot bevinni. Teljesen rendben van szerintem, sokat fejlődtek. A futár nagyon jó fej volt, és a csomag is teljesen jó állapotban ide ért. Reggel érkezett az sms, miszerint 9:45 és 12:45-körül érkezik, és már itt volt 9:50kor,pedig ez egy kis falu. Szállítás előtt felhívott, hogy 1-2 perc és itt van, kb 30mp alatt itt volt utána. Csak ajánlani tudom.
2021. okt. 28. 11:46
 19/26 anonim ***** válasza:
73%
Mindent összetörtek még eddig amit rendeltem! Hiába van rajta a törékeny árú cimke! 2021 deceberémen! A kérdés óta el telt pár év! De nem lett jobb ennyi év után sem!
2021. dec. 20. 09:20
 20/26 anonim ***** válasza:
87%

11-14, nem tudom mit tehetnék hozzá. Nem hozzák ki a csomagot, telefonálgatás után sem, ahol fél óra csörgetés után, vagy egy viháncoló nő, vagy egy ittas veszi fel, de egyik sem tud semmit. Van pofájuk kiírni, hogy mikor jönnek, de nem jönnek és a végén kiírják, hogy nem

vette át. Ócska egy társaság, aki terméket akar ne innen!

2022. nov. 5. 04:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!