Mi a véleményetek a PPS futárszolgálatról? (vatera)
most vásároltam egy komódot, és egy iphone-t.
mindkettőhöz (nyilván a komódnál érthető miért) futárt hívtak. Az iphone-hoz, csak azért, hogy ne essen baja! Egy debreceni telefonos boltból érkezik, és 3 hónap garanciát kaptam.
Na, találtam egy bejegyzést vaterán, ami nagyon(!!!) megrémisztet:
"Még egy ilyen rutintalan,megbízhatatlan céggel nem találkoztam mint a PPS Futárszolgálat!
Lassan 2 hete-07.09-én- vásároltam egy laptopot a Teszveszen.Az eladótól kértem futárral küldje,mert sürgősen szükségem volt a gépre. Szállítási idő 2 nap amit megadtak.
Az eladó hétfőn-07.11.-én- leadta a rendelést a futárszolgálatnak,kedden felvették a csomagot azóta híre sincs....eltűnt.
Rendkívül bosszant,mivel én előre átutaltam az árát a futárszolgálat költségével együtt. Számomra érthetetlen,hogy tűnhet csak úgy el egy kb.50×50×20 centis karton doboz!!! Természetesen csak ha ellopják! De ezt a cég nem ismeri be!
Felvettem én is és az eladó is a kapcsolatot a futárcéggel.A válasz az volt,hogy nyomoznak...majd kiderült elveszett a küldemény.
Felajánlották,hogy kárpótolnak. Kárigényt benyújtottuk 07.15-én.
Válaszuk- majd Aug.10 adják csak le a káreseteket és valamikor Szeptember elején várható az összeg,hogy visszakapjam.
Felháborítónak tartom a futárcég hozzáállását!!!
Nem szórom a pénzt! És nem tudok azonnal venni egy másik laptopot amire szükségem lenne!
A kapcsolattartásuk is katasztrofális.E-mailekre már nem is válaszolnak!
Egy darab ügyintézőjük van aki egy személyben csinál mindent. Kértem tőle,hogy adja meg a főnöke telefonszámát-elérhetőségét...válasz-semmilyen adatot nem adhat ki!
Ennyit a PPS futárcégről! "
Azt nem tudom, hogy lopósak-e, de igencsak szelektálnak a megrendelések között. Mi egy lapraszerelt ágyat szerettünk volna velük elhozatni. Méret szerint teljesen rendben volt a csomag. Adtak is árajánlatot, hogy mennyiért hozzák el, majd amikor az eladó megrendelte a szolgáltatást, kitalálták, hogy jajjj..ez nagyon nagy, nem tudjuk elhozni.
Végülis anyagi kárunk nem keletkezett, de nagyon kellemetlen volt az egész és a vatera pedig mossa kezeit. Nem értem, hogy miért égeti magát a vatera ilyan magbízhatatlan céggel.
Szóval, ha van más mód, akkor szerintem ne velük hozasd el a cuccot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!