Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a PPS...

Mi a véleményetek a PPS futárszolgálatról? (vatera)

Figyelt kérdés

most vásároltam egy komódot, és egy iphone-t.

mindkettőhöz (nyilván a komódnál érthető miért) futárt hívtak. Az iphone-hoz, csak azért, hogy ne essen baja! Egy debreceni telefonos boltból érkezik, és 3 hónap garanciát kaptam.

Na, találtam egy bejegyzést vaterán, ami nagyon(!!!) megrémisztet:

"Még egy ilyen rutintalan,megbízhatatlan céggel nem találkoztam mint a PPS Futárszolgálat!

Lassan 2 hete-07.09-én- vásároltam egy laptopot a Teszveszen.Az eladótól kértem futárral küldje,mert sürgősen szükségem volt a gépre. Szállítási idő 2 nap amit megadtak.

Az eladó hétfőn-07.11.-én- leadta a rendelést a futárszolgálatnak,kedden felvették a csomagot azóta híre sincs....eltűnt.

Rendkívül bosszant,mivel én előre átutaltam az árát a futárszolgálat költségével együtt. Számomra érthetetlen,hogy tűnhet csak úgy el egy kb.50×50×20 centis karton doboz!!! Természetesen csak ha ellopják! De ezt a cég nem ismeri be!

Felvettem én is és az eladó is a kapcsolatot a futárcéggel.A válasz az volt,hogy nyomoznak...majd kiderült elveszett a küldemény.

Felajánlották,hogy kárpótolnak. Kárigényt benyújtottuk 07.15-én.

Válaszuk- majd Aug.10 adják csak le a káreseteket és valamikor Szeptember elején várható az összeg,hogy visszakapjam.

Felháborítónak tartom a futárcég hozzáállását!!!

Nem szórom a pénzt! És nem tudok azonnal venni egy másik laptopot amire szükségem lenne!

A kapcsolattartásuk is katasztrofális.E-mailekre már nem is válaszolnak!

Egy darab ügyintézőjük van aki egy személyben csinál mindent. Kértem tőle,hogy adja meg a főnöke telefonszámát-elérhetőségét...válasz-semmilyen adatot nem adhat ki!

Ennyit a PPS futárcégről! "

2011. júl. 28. 08:33
 1/4 A kérdező kommentje:
tényleg ennyire "lopósak" lehetnek?
2011. júl. 28. 08:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy lopósak-e, de igencsak szelektálnak a megrendelések között. Mi egy lapraszerelt ágyat szerettünk volna velük elhozatni. Méret szerint teljesen rendben volt a csomag. Adtak is árajánlatot, hogy mennyiért hozzák el, majd amikor az eladó megrendelte a szolgáltatást, kitalálták, hogy jajjj..ez nagyon nagy, nem tudjuk elhozni.

Végülis anyagi kárunk nem keletkezett, de nagyon kellemetlen volt az egész és a vatera pedig mossa kezeit. Nem értem, hogy miért égeti magát a vatera ilyan magbízhatatlan céggel.

Szóval, ha van más mód, akkor szerintem ne velük hozasd el a cuccot.

2011. júl. 28. 09:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem eddig 2-3 csomagot hozott-vitt, probléma nem volt vele, de az volt a benyomásom, hogy valóban egy kicsi, rutintalan szedett-vedett cég. Talán akkor már a másik, a gtr futárszolgálatot válaszd!
2011. júl. 28. 09:20
 4/4 anonim válasza:
nekem nagyon rossz tapasztalatom van velük. hazudoznak, ígérgetnek, terkóznak, stb. sok-sok olyan esetet olvasni, ahol eltűnnek csomagok. és milyen furcsa, hogy mindig a nagy értékű árut tartalmazó csomagoknak kél lába. tolvaj cég ez. én pl. egyszer vettem igénybe a szolgálataikat, de soha többé. az ügyfélszolgálatosoknak derogál segíteni, és egyátalán nem az ügyfelekért vannak, hanem afféle villámhárítók, akik elküldenek melegebb éghajlatra, és leterelnek. MINDENKI FELEJTSE EL ŐKET! aki nem hisz nekem, keresse meg a vatera fórumát, ahol annyi gázos esetet olvasni, hogy csak győzzed végignézni mindet.
2012. jan. 4. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!