Mit tehetek ha átvertek OLX-en?
Figyelt kérdés
Mit tegyek ha előre utaltam egy illetőnek 28000ft-ot és nem érkezik meg a videókártya, amit rendeltem?
Megvan a neve és számlaszáma, de az összes hirdetését törölte.
Segítsetek gyorsan kérlek!
2014. aug. 28. 13:51
2/8 anonim válasza:
ekkora összegnél egyedül is tehetsz feljelentést!
3/8 anonim válasza:
Azon is érdemes elgondolkozni, vajon miért nem integrálja az olx, jófogás, vatera stb. a rendszerükbe a paypalt?
5/8 anonim válasza:
Rendőrség vagy utánajársz a címének vagy telefonszámának....de azért írj egy levelet az OLX-nek is,hátha...Ha több embert átvert, akkor mások is tettek feljelentést.
6/8 anonim válasza:
Az olx-en annyi a csaló,most üzleteltem v mit, átultam a pénzt,jó nem nagy összeg 1340ft,de semmi nem jött,elmentem a rendörségre feljelentést tenni,kinevettek,azt mondták hogy valószinü hogy nem fogom látni a pénzem!
Az ebay playpal-os verzió ezerszerte megbizhatóbb,mégha a világ másik végéröl is jön a cucc! 100 rendelésemböl még csak 1 nem jött meg,a többivel nem volt gond..
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Azt írták az olx-esek hogy az adatokat (ip cím, e-mail cím) csak rendőrségnek adhatják ki...
elküldtem a számlaszámot is...
2014. szept. 6. 12:49
8/8 anonim válasza:
szombathelyi csaj a hirdető árulta a mobiltelóját, megkapta érte az elutalt pénzt, a telefont nem adta postára. a felhasználóságát törölte az olx-ből. valószínű, hogy rendőrség lesz belőle. nem hagyok annyiban 24 ezer ft-ot. rendőrségen kell feljelenteni lementve a gépre, kinyomtatva a levelezést, amit a sértett levelezett a csalóval, és az összes adatot, amit lehet tudni a csalóról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!