20 ezer forint értékű telket szeretnék venni. Mennyi az ügyvéd költsége ilyen kis összegű adásvételnél? Illetve kell-e ügyvéd? Milyen papírok kellenek, hogy az enyém lehessen a telek? Mennyit kell adózni egy 500nm-es szántóföldi területért?
Gondold át ezt a kérdést még egyszer.
20 eFt a vételár?
Nem 20 MFt vagy esetleg 2 MFt, vagy 200 eFt??
:D Nemigaz. Hogy én mindig kifogom a mentálisan sérülteket?
De, hogy többet nem használom ezt a szr oldalt az is biztos.. mo lakosságának értelmi színvonala... ez!.. feltettem 3 kérdést 1 kijelentő mondatot.. erre mi történik? A legelső brmarc beleköt az egyetlen kilyelentő mondatomba :D:D:D:D: eszméletlen komolyan !! a fszom belétek!... vége ennyi kész feladom
Gratulálok a magas színvonalú kommentedhez. Az első válaszoló vagyok és kikérem magamnak azt a trágár stílust, ahogy válaszolsz.
Ezek után természetesen ne várd, hogy segítsen itt neked bárki is, szégyeld magad- primitív a válaszod, téged minősít.
Azért bátorkodtam rákérdezni az összegre, mert NAGYON NEM mindegy a költségek tekintetében.
Üdv: egy adószakértő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!