Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen termék hiányzik az...

Milyen termék hiányzik az életetekből?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen termék/szolgáltatás hiányzik az életetekből, melyet nagyon hiányoltok az üzletek polcairól/milyen szolgáltatást szeretnétek ha lenne?

2014. aug. 23. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Iszlám bank
2014. aug. 23. 19:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Normális bank/befektetés, ami nem sz@r 2,5%ot ad a pénzemért ÉVENTE...
2014. aug. 23. 20:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Ajánlani tudom a befektetési alapokat, ott van ahol 6-7%-ot is tudsz egy év alatt keresni!
2014. aug. 23. 21:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem hiányzik a Bebogeen (Hollandia) az élelmiszerek közül és a régi Derbi keksz és a román rahat (nem a lookum, mert az édesebb). Egy jó erős nyakmasszírozó gép olcsón. Szőrme bevonatú (mondjuk bocimintás) ülőlabda. Színes TV, aminek a kávája színes (vagy boci mintás).
2014. aug. 24. 20:02
 5/8 anonim ***** válasza:
És még a kókuszos ízű pattogatott kukorica is jó lenne.
2014. aug. 24. 20:02
 6/8 anonim ***** válasza:
#3 az se sok. Nincs 10 millióm amit rá tudnék áldozni.
2014. szept. 6. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:

vállalkozni akarsz?

én hiányolom azokat az üdítőket,amiket görög nyaralásaimon tudok csak inni. több féle fanta például.

a coca cola családban sokkal több íz van,mint amit nálunk kapni lehet.

az édességekből is a különlegesre mennék, de olyan unalmas a választék. bemegyek a hiperben az édesség sorra, és semmi. Erdélyben voltunk 2-3 éve, volt az ottani Tescoba (v vmi hasonló, de nagy áruház) vagy 10 féle Heidi csoki. Prémium, de nem a nagyon drága kategória. Táblás csoki, itthon is van, de odaát olcsóbb. :S

Itthon is 1000 ft alatt van, kint kb. 600 lehetett.

Szóval abból ott vettem olyat, amiben egész narancsgerezdek, meg egész szem meggyek voltak. Vmi isteni!

Azóta is keresem. Itt alig lehet kapni, vagy ha mégis, akkor csak 1-2 féle. Pl. egyszerű mogyorós, ami halál unalmas, minden márkának van ilyen.

Most hirtelen ennyi, ha többet járnék külföldre, biztos feltűnne, h mi az, ami itthon nincs.

2014. szept. 6. 20:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon hasznosak!
2014. szept. 6. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!