Ebay: Ha a termék 35-50 nap alatt érkezik meg, akkor hogy tudom a Buyer Protection-t igénybe venni, ami 30 nap?
Letelik a 30 nap, a termék még úton (vagy sem), végül nem kapom meg, amit rendeltem. Hiába írok az Ebay-nek, széttárják a kezüket, max annyit tudnak segíteni, hogy írnak ők is az eladónak, aki sem nekik, sem nekem nem válaszol. :(
Gondolom, erre a pénzre már keresztet vethetek, de a jövőben hogy kerüljem ezt el?
Csak úgy tudod elkerülni,hogy ilyen eladótól nem vásárolsz.
Amúgy a paypalnál ez a garancia 45 nap.
Én általában megszoktam várni amig letelik a határidő.
Utána mindenképpen irok az eladónak,bár igaz hogy én ilyen hosszú szállitási idővel még sosem rendeltem :(
Nagy értékben rendeltél?Mert akkor még a 30 nap elött nyiss 1 vitát és akkor növelik azt hiszem ezt a 30 napot. :)
Nem olyan nagy tétel, "csak" 3-4 ezer forint volt.(Azért így is hiányzik eléggé, főleg, hogy a semmibe ment el, mert se pénz, se termék.)
Az értékelést megnéztem, 98-99% körül van. Kínából jött volna, többször rendeltem már onnan, de most egyszer befürödtem vele. :(
Még nem biztos hogy buktad a pénzt.
Nyiss Dispute-ot.Ott ha az eladó nem válaszol.Automatikusan visszakapod a pénzed.Nálam legalábbis igy volt.
Azt hogy kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!