Hogyan vigyem haza a pénzemet?
Figyelt kérdés
A nyarat ledolgoztam Angliában és 2 hét múlva megyek haza. A kérdés az hogy hogy éri meg nekem a legjobban haza vinnem a fontot. Itt a fizetésemet utalták az angol számlámra. Itt ingyenesen tudom levenni a pénzt. Vigyem haza az egészet készpénzben és majd váltsam át, vagy utaljam el a magyar számlámra (nagyok szerintem a levonások)? , vagy pedig vigyem haza a bankkártyát és otthon vegyem le a pénzt (szerintem ez is nagy levonásokkal jár) ?2014. aug. 16. 12:33
1/5 DeathX válasza:
Hát én nem annyira vagyok jártas a pénzügyekben de ha engem kérdezel akkor hazaviszed a kártyát , vagy átutalod egy magyar kártyára.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez a 2 legrosszabb megoldás mert ezek rengeteg levonással járnak
2014. aug. 17. 17:30
3/5 anonim válasza:
Vedd fel kint, ha ott ingyen megteheted. Itthon meg apránként átváltod forintra. Az elmúlt évben erősödik a GBP a HUF-hoz képest. Ez még folytatódhat, és egyre több forintot adnak majd érte.
4/5 DeathX válasza:
Igen lehet érteni de ha egész nyáron kint voltél és dolgoztál akkor gondolom nem annyira fogják levonni hogy ne érje meg mondom én nem vagyok jártas benne.
5/5 anonim válasza:
Nem tudod olyan bankba áttenni a pénzedet, amelynek Magyarországon is van fiókja? Mert akkor semmi levonáshoz nincs joguk, sem itt, sem ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!