Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Sajnos elkövettem azt a...

Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy befektettem a pénzem a brókernetnél - most már quantis group a neve. Mik a kilátásaim?

Figyelt kérdés

Vannak olyanok, akik szintén szívnak emiatt? Anno az egyik barátom rángatott bele, telebeszélte a fejem, hogy majd a cég vigyáz a pénzemre, amikor kell eladják a részvényeim, amikor kell, vesznek, sőt, ingyenes az egész, nincs kezelési költség. Ehhez képest egy nagy szart!!! Hozzá se nyúlnak a részvényekhez, minden év végén az agyvérzés kerülget, mert csak csökken az egész, ráadásul levonnak a nagy semmiért 11900 Ft-ot!!!

Van itt olyan, aki hasonló cipőben jár? Mit tehetek, hogy legalább a befektetett pénzt visszaszerezzem?

Készülök áttenni mindegyiket egy biztonságos alapba, de persze meg kell várnom, míg az eredeti árát visszanyerik ezek a szarok... Tapasztalat? Vett már ki valaki tőlük pénzt? Mi volt?

/egyébként az ügyfélkezelésük kb. azzal, mikor egy csöves betéved a Van Graaf-ba... /

2014. aug. 13. 12:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

" átteszem mindegyiket a biztonsági alapba, nyilván akkor, amikor nincs rajtuk bukta"

Istenem.... ha sosem lesz pluszos, hanem szépen csökken folyamatosan az értékük, akkor sosem veszed ki? 80ezer bukta helyett jobb a 120? 140? 700?

2014. aug. 14. 17:01
 12/21 anonim válasza:
0%
Akkor még egyszer elmondom: hozzáértőktől várok választ, bár egyre kevésbé hiszem, hogy vannak itt olyanok.. :P
2014. aug. 14. 17:23
 13/21 A kérdező kommentje:
Akkor még egyszer elmondom: hozzáértőktől várok választ, bár egyre kevésbé hiszem, hogy vannak itt olyanok.. :P
2014. aug. 14. 17:24
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Na, te több fiókkal gyakorizol? :)

Mindkét fiókod lassú felfogású, mégegyszer kérdezem:

Ha sosem lesz pluszos, hanem szépen csökken folyamatosan az értékük, akkor sosem veszed ki?

2014. aug. 14. 17:52
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
"Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy befektettem a pénzem a brókernetnél" Jó nagy balek vagy.
2014. aug. 14. 19:10
 16/21 anonim ***** válasza:

De én hozzáértő vagyok, és le is írtam már a szakértő választ. Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy a pontos feltételek ismerete és lehetőség szerint személyes találkozó nélkül nem lehet kikalkulálni, hogy hogy jársz a legjobban. Egyébként itt kivételesen nem a Bnet a hibás, mert ilyen eredményt simán elérhettél volna sima befektetési alapokkal is (szerencsédre egyszeri díjas, és nem folyamatos befektetésről van szó).

De látatlanban az a tanácsom, hogy vagy tedd át BRIC/Kína/Amerika indexkövető típusú részvényekbe, és tartsd még vagy 5 évig, már, ha ragaszkodol ehhez a konstrukcióhoz; vagy, mivel a veszteség minimális, egyszerűen vedd ki most, és tedd be egy jövedelmezőbb konstrukcióba, amiből van BŐVEN (priviben tudok írni nem egyet, hanem sokat, nem vagyok jutalékérdekelt, nekem mindegy, mibe teszed, nem csak biztosítást tudok ajánlani, hanem mindenfélét, olyat is, amiről nem is hallottál, mert senki nem kínálja, nincs rajta jutalék)

De ezúttal próbáld meg elkerülni a rossz tanácsadót :)

2014. aug. 14. 23:39
 17/21 anonim ***** válasza:

Amúgy utána néztem a B-Richnek, és az nem rossz, mert az BRIC alap. Persze ettől még lehet szar, lehet ennél ezerszer jobb BRIC alap is, az alapkezelők között óriási különbségek vannak.

Jó példa erre az Allianz Kína alapja, ami toronymagasan verte a benchmarkot és a konkurenciát.

Lásd itt:

[link]

2014. aug. 14. 23:45
 18/21 anonim ***** válasza:
43%

Valójában a problémád nem pénzügyi, hanem pszichológiai.

képtelen vagy elkönyvelni a veszteséget. Kötöttél egy szar üzletet, és vesztettél rajta. ez van. tegyök fel, hogy jól döntesz, és visszajön 10 év alatt a kezdőpénzed. akkor örülni fogsz? pedig akkor is bukóban vagy, mert ha csak lekötöd simán a számládon, akkor is kaszáltál volna 150ezret.

2014. aug. 15. 00:54
 19/21 anonim ***** válasza:

Utolsó, te mi a fenéről beszélsz?

Nem látod, hogy mindössze 80E a veszteség? Az nem 10 év alatt jön vissza!

2014. aug. 15. 09:15
 20/21 anonim ***** válasza:

"Nem látod, hogy mindössze 80E a veszteség? Az nem 10 év alatt jön vissza!"

Na, és azt te honnan tudod? Megnézted a kristálygömbödben?!? Ha így folytatja, 100 év alatt sem jön vissza!

2014. aug. 15. 09:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!