Albérlettel kapcsolatos kérdés? SOS?
Attól függ. Ha mondjuk azért lett oda a folt, mert valamit szándékosan ráöntöttél vagy neki dobtál akkor igen.
De ha azért olyan a fal, mert mondjuk már X ideje nem lett festve, akkor nem.
De szerintem ez csak szőrszál hasogatás lenne, mert a szerződésben benne kéne lenne, hogy azért vonhatnak le, ha valamit szándékosan, vagy hanyagságból tettetek tönkre.
Pl. nálunk egyszer tönkrement a hűtő. (a tulajoké volt) És szóltunk nekik, és mivel NEM azért ment tönkre mert rugdostuk vagy mit tudom én, így eljöttek, elvitték a rosszat és hoztak egy másikat a SAJÁT költségükön.
Aztán mi van akkor ha pl. azt mondja, hogy 1 millió forintos festékkel akarja lefesteni? (most csak ki sarkítottam)
Mekkora foltokra kell gondolni? Hogyan lettek? Mert akár utána is lehet csak a foltokat mázolni (többek között ezért is szoktak meghagyni egy kis tartalékot főleg ha nagyon ritka színről van szó)
Egy egész falfelület festése sem egy hatalmas összeg, de ha jön azzal, hogy előtte a maradék festéket is le kell szedni, aztán átglettelni mindent, csiszolni festeni, stb, akkor már más a helyzet.
Így kevés az információ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!