Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szeretnék pénzt keresni, de...

Szeretnék pénzt keresni, de hogyan? Adjatok tanácsokat!

Figyelt kérdés
erdélyi 13 éves lány vagyok és szeretnék nyolcadiktól Pesten tanulni ,de nem áll annyira jól a szénám.na és szeretnék tanácsot kérni hogy esetleg a nyáron milyen munkába kezdhetnék ami nekemvaló pénzes is.pl. a babysitter tetszik de nem hinnem hogy a szülök rám biznák,mert fiatal vagyok.
2010. jan. 10. 10:41
 1/3 anonim válasza:
Szerintem ennyi idősen ne keress munkát. Előszöris Magyarországon 14 évesen nem dolgozhat senki hivatalosan, főleg külföldi állampolgárként, papírok (munkavállalási) nélkül. Hamar becsábítják a fiatal lányokat a pesti masszázsszalonokba, amiről köztudott, hogy kuplerájok, azaz pénzért kell szexuális szolgáltatást nyújtani.
2010. jan. 10. 11:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Hogy érted azt, hogy nem áll jól a szénád? Pénz nincs vagy rosszak a jegyeid?

Még ne keress munkát, nem dolgozhatsz.

2010. jan. 10. 11:48
 3/3 A kérdező kommentje:
NA SZOVAL ITHHON DOLGOZNEK A VAROSBAN ITT TOBBEN IS SZOKTAK DOLGOZNI NYARON.ÉS A PENZ PEDIG ANNAK KENE HOGY KITUDJAK MENNI PESTRE ÉS OTT MEGTUDJAK LENNI MONDJUK EGY INTIBE ES AZ PENZ.NA SOZVAL HA KI AKAROK MENNI EN IS KELL TEGYEK VALAMIT .ÉS AZT VÁROM HOGY SZERINTETEK MIEN MUNKWAK LENNÉNEK JOK..NEM AZT HOGY HOL METTOL MEDIIG CSAK ILYEN FELSZINESEN HOGY MINEL ERDEKLODJEK ...ERTITEK MINT PL. AZ UJSÁGHORDÁS ,DE EZ NEM A LEGJOBB CSAK HOGY IENEKET NEM AZT HOGY HOVA MENNYEEK DOLGOZNI HANEM HOGY MIT .ELORE IS KÖSZI
2010. jan. 10. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!