Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 12 millió Ft. Hova fektetnéd be?

12 millió Ft. Hova fektetnéd be?

Figyelt kérdés

Ha lenne 12 millió forintod, 20 éves vagy, szüleiddel laksz.

Hova fektetnéd be? mit csinálnál vele?

Lakást nem vennék, mert egy szebb lakás 15 millió felett van, plusz bútorok.

2014. júl. 24. 15:27
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Nyitnák egy saját bárt, sörözőt, vagy pizzériát. Vagy ezt a 3-at egybe.
2014. aug. 4. 17:07
 22/24 egy újabb válaszoló ***** válasza:

1. Próbálom ráhagyni, csak zavar, hogy engem állít be hazugnak, mikor ő nem tudni számolni.

2. Nos kivonatot nem fogok ide feltölteni, ha nem hiszed el, az a te bajod, nem az enyém. Még 1x, utoljára leírom. 2009-től add össze a hozamokat és oszd el az évek számával, ami jelen esetben 5 lesz. 23.2 % lesz a hozam. Ne állíts be hazugnak, amíg nem tudod bizonyítani. Inkább számolni tanulj meg.

Kedves Kérdező. Én továbbra is befektetési alapokat javaslok számodra. Concorde Columbus, Rubicon, Részvény, ezek mind jók. Persze jobban jársz, ha ebben az esetben legalább 4-5 éves időtávban gondolkodsz.

2014. aug. 4. 22:03
 23/24 egy újabb válaszoló ***** válasza:
A továbbiakban én a vitát lezártam, engem aztán marhán nem érdekel ki hisz és ki nem hisz nekem. Én a Kérdezőnek szerettem volna csak tanácsot adni, olyat, ami nekem is bevált. Sziasztok.
2014. aug. 4. 22:11
 24/24 anonim ***** válasza:
Koszonjuk a kiollozott valaszokat! Nagy magus lehetsz, ha alap indulaskor rogton lecsapsz mindenre!!! A masik meg annyira jol szamolsz hogy az altalad javasolt concorde oldalan sem a TE szamaid szerepeltek! Kicsit erdekes lenne, hogy ok se tudjak jol mit ertek el... :)))
2014. aug. 13. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!