Ujabb hitelessegi kor.... aki ellatogat a concorde oldalala ra fog jonni szegeny flottasnak ha indulaskor is mar oda fektette volna a penzet akkor is csak 21%korul jarna...
O nagy hazudozo a 100millios csoda doktor aki 15eves roncsal jar, de 100millios befektetese van, meg sok-sok vallalkozasa. Igazi kis Andersen
2014. júl. 24. 18:54
12/24 egy újabb válaszoló válasza:
Kiszámoltam neked szerencsétlen hogy 23.2% volt a hozam, le is írtam, bár lehet olvasni nem tudsz. Nem 15 éves a kocsim. A többi stimmelt. Írigy kutya vagy:
2014. júl. 24. 19:01
13/24 egy újabb válaszoló válasza:
Ja és 100 millió 5 éve volt, mostanra triplája, és 2 vállalkozásom van:)
2014. júl. 24. 19:03
14/24 anonim válasza:
Majd ha irsz egy datumot, hogy mikor kezdted es egy bizonylatott mutatsz talan elhiszik...
De amugy irtam fentebb is, hiaba irsz akarmit ha a hivatalas hozamok nem fedik azt amit mondasz... De ha nem kerkednel vele mindegy postban nem derulne ki, hogy hazudsz mint a vizfolyas:))
2014. júl. 24. 19:37
15/24 anonim válasza:
Mindketten hülyék vagytok, mint egy krumpli. Nem bírjátok ráhagyni a másikra. Ez titeket minősít.
2014. júl. 24. 19:48
16/24 anonim válasza:
Engem csak az zavar, hogy masokat akar atverni es megteveszteni...
2014. júl. 24. 20:10
17/24 A kérdező kommentje:
Utolsóval egyetértek.
ilyen zavaros butaságokba nem megyek bele ..
több privit is küldtël nekem amúgy, ugyanazzal a sablon szöveggel :XD ne fáradj ..
szóval akkor a banki befektetès, kötvény az egyetlen .. :S
2014. júl. 24. 21:01
18/24 anonim válasza:
Dehogy az egyetlen. Számtalan lehetőség van, csak sok abból neked nem szimpatikus (pl a lakásvásárlás sem, mert szerinted egy szebb abból 15 felett van).
2014. júl. 25. 16:41
19/24 anonim válasza:
Vállalkozásba történő befektetés? Olyanba, ami már működik, valaki már elindította. De ilyenkor van az, hogy tőke kell az igazi beinduláshoz. Ilyesmi nem érdekel? Jobban hozna mint akármelyik banki befektetés.
2014. júl. 30. 18:07
20/24 anonim válasza:
Vagy napelemek. ~12 év alatt megtérül (azzal nem számolva, hogy a rezsicsökkentés mindt vissza fog menni az eredeti szint fölé) és onnantól még tizen évig pluszban termel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!