Ha lenne 2 millió forintod, hogyan fektetnéd be?
Figyelt kérdés
Vagy mit tennél vele? Én szeretnék lakást venni, de nyilván ennyiből nem lehet. Kocsit nem akarok. Ötlet? :)2012. szept. 27. 18:12
1/5 anonim válasza:
Nyelvtanfolyamok, vagy egyetemi tanulmány, vagy továbbképzés:D
2/5 anonim válasza:
Nekem attól is függne, hogy hány évesen lenne ez a pénz.
Ha 20 lennék, akkor tanulásba.
3/5 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok. Nyelvvizsgám van, államilag finanszírozott képzésen vagyok, szóval az egyetem is adott. Amúgy a 2. nyelvvizsga is max 25ezer ft, szóval az se számottevő...
lehetne hitelt felvenni, h lakást vegyek??
2012. szept. 27. 21:04
4/5 anonim válasza:
Olyan kötvényt vennék ami akkor jár le amikor végzek az egyetemmel, így lenne kezdőtőke az élethez.
Lakáshitel egyetem alatt? Öngyilkosság.
5/5 anonim válasza:
Én most azért gürizek,hogy beindítsam a vállalkozásomat.Van egy viszonylag konkrét elképzelésem,amit bírnék fekete piaccal virágoztatni.A vállalkozást 2 részben tervezem.Az első felében,az elején elég lenne "csak"1-1.5millió ft,utána már ismételten kellene 2millió ft -3ig.
Azok a mocskosul nagy terveim.......:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!