Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha lenne 2 millió forintod,...

Ha lenne 2 millió forintod, hogyan fektetnéd be?

Figyelt kérdés
Vagy mit tennél vele? Én szeretnék lakást venni, de nyilván ennyiből nem lehet. Kocsit nem akarok. Ötlet? :)
2012. szept. 27. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nyelvtanfolyamok, vagy egyetemi tanulmány, vagy továbbképzés:D
2012. szept. 27. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem attól is függne, hogy hány évesen lenne ez a pénz.

Ha 20 lennék, akkor tanulásba.

2012. szept. 27. 18:56
 3/5 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok. Nyelvvizsgám van, államilag finanszírozott képzésen vagyok, szóval az egyetem is adott. Amúgy a 2. nyelvvizsga is max 25ezer ft, szóval az se számottevő...

lehetne hitelt felvenni, h lakást vegyek??

2012. szept. 27. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Olyan kötvényt vennék ami akkor jár le amikor végzek az egyetemmel, így lenne kezdőtőke az élethez.

Lakáshitel egyetem alatt? Öngyilkosság.

2012. szept. 27. 22:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Én most azért gürizek,hogy beindítsam a vállalkozásomat.Van egy viszonylag konkrét elképzelésem,amit bírnék fekete piaccal virágoztatni.A vállalkozást 2 részben tervezem.Az első felében,az elején elég lenne "csak"1-1.5millió ft,utána már ismételten kellene 2millió ft -3ig.

Azok a mocskosul nagy terveim.......:)

2012. szept. 28. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!