Megváltozott a pénz értéke, vagy csak hirtelen nőttem fel?
24 éves vagyok és a barátnőm szüleinél élek. Semmim sincs.
Viszont szeretnék egy (egyedi építésű) kis házat ami az én ízlésemnek felel meg, nem azt mondom, hogy legyen drága, luxxusszintű, de legyen kényelmes, modern, egyedi.
Viszont rá kellett, hogy döbbenjek, hogy a vállalkozásom kiépítése körülbelül lottószerencse dolog a mai világban, "tisztességes munkával" meg 10 év alatt sem gyűjtöm össze a pénzt egy ilyen épülethez.
Szóval marad a gályarabság egész életemen keresztül, vagy a lassan leépítő kiszolgáltatottság a barátnőmnél?
Miért nem látok kiutat?
Igazából arra is gondoltam már, hogy építtetek egy könnyűszerkezetes faház szerű pavillont és abba költözök bele, dehát az építés költségei, engedélyek itt sem állnának meg 2-3 millió alatt, aztán ha szar lesz, az is egy vagyon. Nem látom a kiutat, valamiért olyan érzésem van mintha minden elköltött fillér pénzkidobás volna.
De pénzkidobás ugyanúgy egy kommersz kutyaól házat venni egy átlagos magyar településen. Vagy pénzkidobás úgy építkezni, hogy igazából nem engedhetem meg magamnak a tetszetős külföldi eleganciát, így végeredményében egy torz kis beázós valami lesz ami talán még be sem lesz fejezve.
Szóval nem tudom miként folytassam az életem. Gondoltam arra is, hogy külföldön próbálok szerencsét.
Ez az ingatlan tényleg szép, de van róla elképzelésed mennyire szennyezett ott néha a levegő? Másrészt kifűteni ezt a fa valamit. És. Ne haragudj, de 130 millióból? Ezt mégis ki tudja megfizetni? Fenntartani? Most komolyan.
Tényleg klassz kis dolog, de 130 milliót nem ér, max 30-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!