Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Fiam a volt baratnőjének...

Fiam a volt baratnőjének segitett, szerződést kötött a T-home-al, a lány nem fizette a csekkeket, most a vegrehajtó rajtunk próbál 300000 ft-ot behajtani. Mit tehetünk?

Figyelt kérdés
A lany semmi hajlandosagot nem mutat, hogy fizessen, nekünk nincs pénzünk, fiam meg tanul, semmije sincs. Mire számíthatunk?
2014. júl. 17. 12:36
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Jah, utolso, lehet hogy a 14-es elfelejtette lemondani a szolgáltatást, vagy hűség idős volt.
2014. júl. 17. 16:17
 22/37 anonim ***** válasza:
64%

1. Fizessétek ki a tartózást

2. Fizessétek ki a tartózást.

Aki kötötte a szerződést annak kell jót és helyt állni a tartózásért.Ha kifizettétek a tartózást ( lehet részletben is) akkor ha van tanútok tudtok polgári pert indítani a ex barátnővel szemben és visszakövetelitek a kifizetett összeget + kamatokat és egyéb járulékos költséget is.

Csak akkor nem kell kifizetni ha a volt barátnő közjegyzői okiratba átvállalja-vállalja a tartózást. Ettől kezdve a fiad már nem tartózik.

Ez a két lehetőség van.

2014. júl. 17. 17:03
 23/37 anonim ***** válasza:
85%
Valamokka ha nekem irtad mint utolsó,akkor leirnám,hogy mivel nem laktunk ott teljesen üres volt a lakás fél évig így a postaládába se néztek bele.Egy számlán volt a telefon+internet egy számlán pedig a TV.Mikor felbontottuk a szolgáltatást a thomos gyerek csak a telefon-internet szolgáltatást bontotta fel a tv-t nem mivel az külön csomag volt.Persze mi ezt nem tudtuk mert egy cég egy szolgáltatás gondoltuk igy tiszta minden.Tehát mivel nem volt se számla se értesítő semmi ,csak a behajtócég talált meg.
2014. júl. 17. 20:16
 24/37 A kérdező kommentje:
Ez a közjergyzői okirat hogy működik? Közjegyző előtt alaíratom vele, vagy elég egy nyomtatványt aláiratnom, mondjuk tanúk jelenleteben. Sose volt még semijen ügyem, ezek nekem kínaiak
2014. júl. 17. 21:18
 25/37 anonim ***** válasza:
72%

ez sajnos nem ilyen egyszerűen kikerülhető kedves kérdező. a közjegyzővel itt már semmire nem mész, előbb ki kell fizetned az összeget, és ha mégis meglenne a közjegyzői okirat akkor tudnád peres úton az összeget behajtani, de szerintem ez egész folyamat is legalább ennyibe kerülne.

minél előbb vegyétek fel a kapcsolatot a szolgáltatóval és egyeztessetek. kérjetek részletfizetést, a lényeg,hogy az összeg ne kerüljön behajtóhoz,mert ott elég gyorsan fog nőni a tartozásotok az ilyen-olyan kamat miatt. amúgy én személy szerint a lány szüleinél tennék egy látogatást,és mesélném el nekik. a lánynak pedig biztos nem facebookon kéne írogatni, biztos,hogy ilyen módon ő sem fog téged komolyan venni.

2014. júl. 17. 21:45
 26/37 anonim ***** válasza:

14-es, nem a szolgáltatókat védem, de erre szokták azt mondani, hogy hinni a templomban kell. Ha nem kellenek a szolgáltatások, akkor kinyitom a kicsi számat, és felsorolom, hogy melyikek nem, a végén pedig még egyszer rákérdezek, hogy tuti ezt, ezt és ezt is megszüntette-e. Főleg úgy, hogy üresen marad a lakás, és nem fog feltűnni, ha mégsem.

Abban viszont igazad van, hogy jó lenne, ha gondolkodó emberek és nem droidok ülnének az üsz-on. Mert ugye ha elmondod, hogy elköltöztök, akkor nyilván logikus, hogy tv-re sem lesz szükség. Csak őket arra trenírozzák, hogy még rosszhiszeműség árán is a profitot és a T érdekeit kell nézni.

2014. júl. 18. 08:03
 27/37 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, a behajtóval mindenképpen kezdjetek el egyezkedni! Részletfizetés, halasztás, stb. Nem fognak békén hagyni.

Nem baj, akármennyit is kaptok a telóért, az is segít, nem? Visszakaptátok már? Menjetek a lányhoz asztalt verni!

2014. júl. 18. 08:07
 28/37 A kérdező kommentje:
A végrehajtóval egyezkedek mar. A baj, hogy az a kis cafat már máshol lakik, gőzöm sincs hol. Nagyanyját tudom hol lakik, jó messze tőlünk. A lány egyre nagyképübb, gondolom urtana nézett, hogy gyakorlatilag semmit se tehetünk ellene. Teljesen kétségbe vagyok esve, nekünk ez nagyon sok pénz, van egy pici lanyunk is, akivel gyesen vagyok. Gondolhatjátok nem vet fel a pénz. Tudja azt is, hiába perelem, diák még semmije sincs, semmiből se tudnának tőle vonni ha meg is nyernénk a pert. És még neki áll feljebb, ne tudjátok milyen hangnemben, milyen magas lóról beszél velem és a fiammal!
2014. júl. 18. 11:15
 29/37 anonim ***** válasza:
45%
Ne haragudj, de itt nem a lany a legnagyobb hibás, hanem a fiad. Ha szerződést tudott kötni, akkor legalább 18 eves. Lehet volna mar annyi esze, higy ne csinaljon ilyet. Menjen el dolgozni es meg is van oldva a problema.
2014. júl. 18. 11:26
 30/37 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ha kioktatást szerettem volna, nem ide írok, hanem anyukámnak panaszkodok. Igen, tudjuk jól, hogy a fiam is hibás. 2 éves kapcsolat volt, nem gondolta a fiam h ez lesz. Tehát szerinted a lany nem hibás. Hurra, ezek szerint barkit átb..-tunk, meglophatunk, nem mi leszünk a hibásak. Örülök, h ezt is megtudtam...
2014. júl. 18. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!