E-bay vásárlás törlése lehetséges? Vagy buktam? Reszletek lenn
Figyelt kérdés
Talaltam egy termeket jo aron es az volt irva hogy free shipping. Rakattintottam hogy buy now. Át is dobott a paypal oldalamra, de nem engedte kifizetni, mert hogy a szallitasi koltsegrol kerdezzem az eladot. kileptem, de azt irta ki, hogy a termeket mar megvettem es fizetesi kotelezettsegem van. Ilyenkor mi van? Ez igy szabalyos? Maskor ha free volt kiirva kesobb sem volt ktg. Most akkor mar barmilyen osszeget mond az elado, koteles vagyok kifizetni? Egyesult kialysag es eleg vad szallitasi koltsegeket szoktam latni... :/2014. júl. 11. 22:27
11/12 A kérdező kommentje:
4300ft a postakoltseg. Ennyit nem szeretnék kifizetni érte. Ha 2-2500 lett volna akkor azt mondom oke, de ez sok szerintem. Nem szeretném megvenni, irtam is neki, de nem reagalt egyik levelemre sem. :/ Most kivarok. Gondolom ha vegul az ebay megterheli a szamlamat, akkor sem von le tobbet, meg ugyanugy el kell kuldeni a termeket. Nem szokasom komolytalankodni amugy. Csak legalabb venné a faradtsagot es visszairna ő is.. A kep meg a leirtak alapjan egyebkent igazam van, hogy ez is nem volt korrekt, vagy béna vagyok?
2014. júl. 14. 09:03
12/12 anonim válasza:
Nem fog levonni az ebay semmit a számládról,ezt nem teheti :)
Nyugi.Valószinű,hogy akkor törölni fogja a rendelésed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!