Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Belenézhetek a futár által...

Belenézhetek a futár által hozott csomagba mielőtt kifizetem?

Figyelt kérdés

Egy mobilt szeretnék venni az emag-tól, akik azt írják a honlapjukon, hogy fizetés előtt ellenőrizzem a csomag tartalmát. Igen ám, de mi van ha a futár nem engedi meg, hogy belenézzek fizetés előtt?

Sajnos nem tudom a jogaimat illetve, hogy azok érvényesíthetőek-e.

2014. júl. 10. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Nyugodtam meglesheted, ha a futár nem engedi, akkor mond azt, hogy nem veszed át a csomagot és kész.
2014. júl. 10. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a futárt nem fogja érdekelni, ha azzal "fenyegetik", hogy nem veszik át a csomagot. Egyszerűen visszarakja a kocsiba és elhajt.
2014. júl. 10. 15:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Sajnos én is attól tartok, hogy a futárnak teljesen mindegy átveszem-e az árut, sőt.

Akkor ez egy zsákutca?

Ezek a webshopok nem tudják, hogy a vevő nem fog tudni belenézni a csomagba mielőtt fizet?

2014. júl. 10. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:
47%

Nem is azért írtam, hogy a futárra ráijesszen.

Ha nem hajlandó ebbe belemenni, akkor tegye el magának. A cégnek, akitől rendeltél meg mond meg, hogy másik futárral küldjék.

2014. júl. 10. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:
vedd át a csomagot és fizesd ki, + adj a futárnak egy kis borravalót és kérd meg hogy várjon fél percet amíg ott előtte kinyitod a csomagot, ha nincs benne a futárral jegyzőkönyvet lehet róla felvetetni, ha benne van mindenki boldog, az a fél perc a borravalóért meg neki sem gond
2014. júl. 11. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!