Jófogás Háztól házig szolgáltatás. Most már itt divat átvágni?
Ti is tapasztaltátok már? Jó fogás háztól házig szolgáltatás "full biztonságos meg milyen jó üzlet, mert 3ezerért bárhová elviszik gls-el". Persze az aki megrendeli annak meg kell adnia, egy eldobható telefonszámot, mert arra küldenek neki sms-t de semmi más adatot nem kérnek tőle plusz egy kamu címet és nevet amit sehogy sem kell igazolnia. Ő vevőként mindent tud rólam, telefonszám, név e-mail cím, cím. Én eladóként semmit nem tudhatok róla, még azt sem hogy kivette még is meg, milyen telefonszámról, csak kapok egy smst, amiben küldjem vissza az ok szót és ők küldök is a futárt. Ez persze nekem eladónak pénz és idő kiesés, de ez mit se számít. Őrüljek hogy délkeletről északnyugatig utazott a csomagom 3 napon keresztül
Ennyi idő alatt már rég eladhattam volna egy normális embernek egy normális oldalon aki talán meg is veszi.
Valakinek van hasonló negatív tapasztalata, mert több embertől is hallottam most ez az új csalás, neki sem éri meg de mivel ingyen rángathat a te csomagoddal egy futárt, ezért megéri neki sz.vatni másokat. Remek..
no akkor legyen 2017es hozzászólás is :)
épp most van egy esetem, hogy a gls csomagkővetés oldalán azt találtam, hogy a vevő megtagadta az átvételt...
én persze visszakapom a csomagot 1-2 napon belül és a csomag meg lett sétáltatva de nem értem és innem is üzenem a Jófogásnak meg a GLSnek, hogy mi a büdös francért nem dolgoznak ki egy ilyen megoldást?? :
Megrendelés utánvéttel DE a szállítási díjat azonnal fizetni kell kártyával vagy előreutalni bankszámlaszámra... (azt az 1900 vagy épp 2900 Ft.) a külömbözetet meg fizesse a futárnak kp.
Megnézném azt a vérpistkét aki úgy szórakozna a megrendeléssel... (ha meg az eladó szenyózik h nem akarja odaadni a csomagot csak vissza kell téríteni a szállítási díjat a vevőnek)
Aki valóban meg akar venni valamit nem fog neki gondot okozni h a végösszegből előre kell utalja a szállítási díjat.. aki meg szórakozni akar az meg a .....val a porba szórakozzon! :)
Az egéssz storyban az a jó, hogy mindez a Jófogáson keresztűl ment nem pedig az Mpl. mert ott az én 3000 Forintomért lett volna megsétáltatva a csomag..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!