Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jófogás Háztól házig szolgálta...

Jófogás Háztól házig szolgáltatás. Most már itt divat átvágni?

Figyelt kérdés

Ti is tapasztaltátok már? Jó fogás háztól házig szolgáltatás "full biztonságos meg milyen jó üzlet, mert 3ezerért bárhová elviszik gls-el". Persze az aki megrendeli annak meg kell adnia, egy eldobható telefonszámot, mert arra küldenek neki sms-t de semmi más adatot nem kérnek tőle plusz egy kamu címet és nevet amit sehogy sem kell igazolnia. Ő vevőként mindent tud rólam, telefonszám, név e-mail cím, cím. Én eladóként semmit nem tudhatok róla, még azt sem hogy kivette még is meg, milyen telefonszámról, csak kapok egy smst, amiben küldjem vissza az ok szót és ők küldök is a futárt. Ez persze nekem eladónak pénz és idő kiesés, de ez mit se számít. Őrüljek hogy délkeletről északnyugatig utazott a csomagom 3 napon keresztül

Ennyi idő alatt már rég eladhattam volna egy normális embernek egy normális oldalon aki talán meg is veszi.

Valakinek van hasonló negatív tapasztalata, mert több embertől is hallottam most ez az új csalás, neki sem éri meg de mivel ingyen rángathat a te csomagoddal egy futárt, ezért megéri neki sz.vatni másokat. Remek..

2014. júl. 9. 18:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
egy ilyen bonyolult szolgáltatás igénybevételéhez legalább érettségi kell, előny a diploma. Ha nem tetszik, nem veszed igénybe. Senki sem kényszerít rá. 20 és 40kg közötti dolgoknál éri meg a szolgáltatás. Ha nem veszik át a csomagot ingyen visszaszállítják neked, míg máshol nem. Emailben is vissza lehet igazolni a szállítást, ha neked annyira megerőlteti 30Ft. Utána emailben megkapod a vevő adatait is. A szállító cég pedig nem tehet arról, ha valakinek a csomagját nem veszik át. Ha ennyire fosol, akkor úgy hirdess, hogy előreutalás után küldöd, bár nagyobb összegnél nem sok hülye van, aki így fizet.
2015. jan. 19. 12:01
 22/29 anonim válasza:
21%
Én tegnap kaptam meg ingyenes futár szolgálattal a 300 db os csodaszép kislány ruhacsomagot jött a futár oda adtam a pénzt, kibontottam és sírva fakadtam mert undorító büdős régi fiú ruhák voltak A pénz a jofogasnál van voltam rendőrségen és megállították az utalast így a csaló Bognár Domitilla nem kapja meg a pénzt. Most várok. Nem tudja valaki h mi lesz?
2015. júl. 24. 23:53
 23/29 anonim ***** válasza:
Szia, nem tudom, hogy mi lesz, de kérlek írd már meg, hogy milyen lépéseket kellett tenned, hogy más tanulhasson belőle! (Nekem eddig az is elképzelhetetlen volt, hogy ilyen esetben meg lehet állítani a pénzt, ezt a részt örömmel olvastam!)
2015. júl. 25. 11:43
 24/29 anonim ***** válasza:
szerintem kicsit túltolták a marketinget jófogáséknál. Az ingyen házhozszállítás abszolút nem ingyenes. 1900 ft, amit úgyis beleszámít mindenki az árba ha úgy hirdeti meg a termékét. Az a rengeteg pénz amit arra fordítottak hogy kitúrjanak mindenkit a piacról, meg hogy az olx-et lemossák a színről költhették volna sok hasznos értelmes fejlesztésre. Még a jófogás domainből sem az összes az övék, pedíg ennyi pénzből már ilyen [link] meg hasonlókat kigyomlálhatták volna, mert eléggé negatív reklám.
2016. jún. 10. 14:44
 25/29 Neo44444 válasza:
Eladtam 20000 ezrerér egy kanapét és 8420 Ft-ot utaltak át tényleg ingyen van a szolgáltatás ;) Gondoltam, hogy lesz szállítási díj de hogy több mint a felét levonták az eladási árból azért ez felháborító...
2016. jún. 12. 18:42
 26/29 pensacola válasza:
3000ft a háztól hàzig a jófogásnál! már nem lehet eladni 5000ft ért semmit mert a vevőnek 8 ezret kell érte fizetnie...
2016. dec. 31. 09:16
 27/29 anonim ***** válasza:

no akkor legyen 2017es hozzászólás is :)

épp most van egy esetem, hogy a gls csomagkővetés oldalán azt találtam, hogy a vevő megtagadta az átvételt...

én persze visszakapom a csomagot 1-2 napon belül és a csomag meg lett sétáltatva de nem értem és innem is üzenem a Jófogásnak meg a GLSnek, hogy mi a büdös francért nem dolgoznak ki egy ilyen megoldást?? :

Megrendelés utánvéttel DE a szállítási díjat azonnal fizetni kell kártyával vagy előreutalni bankszámlaszámra... (azt az 1900 vagy épp 2900 Ft.) a külömbözetet meg fizesse a futárnak kp.

Megnézném azt a vérpistkét aki úgy szórakozna a megrendeléssel... (ha meg az eladó szenyózik h nem akarja odaadni a csomagot csak vissza kell téríteni a szállítási díjat a vevőnek)

Aki valóban meg akar venni valamit nem fog neki gondot okozni h a végösszegből előre kell utalja a szállítási díjat.. aki meg szórakozni akar az meg a .....val a porba szórakozzon! :)

Az egéssz storyban az a jó, hogy mindez a Jófogáson keresztűl ment nem pedig az Mpl. mert ott az én 3000 Forintomért lett volna megsétáltatva a csomag..

2017. márc. 29. 23:53
 28/29 anonim ***** válasza:
Érdekeseket írtok, tényleg jó lenne a Jófogásra értékelési rendszer, mind eladónak és vevőnek egyaránt.
2017. nov. 16. 18:09
 29/29 anonim ***** válasza:
Jó lenne értékelés és valami licitálás féle, hogy biztosan a legjobb áron adjam el. Persze mindezt ingyenesen. Akkor a vatera be is zárhat.
2017. nov. 17. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!