Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tőzsdei sikerek hosszabb távon?

Tőzsdei sikerek hosszabb távon?

Figyelt kérdés

Értél el hosszabb távon (fenntartható, megismételhető módon) sikert a tőzsdén? Nem arra gondolok, hogy egyszer véletlenül valamiért bejött.

Nekem időről-időre vannak sikeres tőzsdei ügyleteim, de figyelembe véve a veszteséges pozíciókat, amikben már hosszú ideje benne ülök, plusz a parkoltatott pénzt (amikor nincs ötletem), attól tartok jobban jártam volna, ha a teljes összeget kötvénybe/betétbe tettem volna 1-2 éve.

Te sikeres vagy, vagy ismersz sikeres tőzsdézőt?

2014. júl. 9. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Reális TP és SL szinteket kell belőni illetve a tőkéhez mérten igazítva és nincs parkoltatás akkor... Én már több mint 5éve tőzsdézek és nem panaszkodok, de nincs semmi extra luxus dolgom... Kérdés ki mibe méri a sikert... Én abban mérem, hogy saját magam lábán élek és tartom fenn magamat nem pedig máshol gürizek apró pénzért... A további sikerek pedig majd jönnek.
2014. júl. 9. 11:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Én időben leírom a veszteségeket, és nem ülök bennük hónapokat. Egy időben arannyal kereskedtem.

Aztán megtanultam használni a metatradert, és a görög válságot egy million dollar pips ( [link] ) nevű robottal kereskedtem le sikeresen. (Fél év, triplázás) Aztán megváltoztak a tőzsdei viszonyok, és a robot már nem jól kereskedett.

Jelenleg is forex robotozok egy londoni virtual private serveren, csak most egy wall street ( [link] ) robottal és kissé módosított beállításokkal kereskedek az Alpari-n a Think Forexen és a Synergy FX-en.

A tavalyi évről 7 számjegyű befizetésem volt szja + eü hozzájárulás csak a tőzsdei ügyleteim miatt.

Jelenleg, a dec31-ei állapothoz képest most bukóban vagyok :-)

2014. júl. 9. 12:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezért nem előnyös a robot... Én éves szinten ha összetenném a pénzt akkor valamivel több mint a duplája a kezdeti tőkének..
2014. júl. 9. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!