Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik könyvet ajánljátok...

Melyik könyvet ajánljátok tőzsdei témában? Olyanok érdekelnek amik tőzsdézni tanitanak.

Figyelt kérdés
rengeteg ilyen könyvet láttam de nem tudom melyik jó igazán.

2014. jan. 8. 22:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Itt van egy list az alapkönyvekről, én a Kostolany könyveket érdekességnek ajánlom csak, konkrét dolgokat nem fogsz belőlük tanulni.

[link]

2014. jan. 9. 09:44
 2/2 anonim ***** válasza:
a Kostolany könyvek jók, a gondolkodás módot ismerbeted meg. joe ross , jessi livermore vagy mi könyveit is olvasd el. mindent olvass el a témában. amatőr tőzsdés vagyok én is és sokat tanultam belőlük. olyan könyvről nem tudok amiben konkrétan le van írva hogy ezt vagy azt, ekkor vagy akkor de nem is kell mert minden piac más. az egyikben olvastam, hogy mikor már nemérdekel az egész, akkor kezd el tejelni és ez igaz volt nálam is.
2014. jan. 9. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!