Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki tudna segiteni valaki...

Ki tudna segiteni valaki hogyan keressek 100000 ft havonta? Menj dolgozni meg az internetes hülyeségek nem érdekelnek amugy dolgozom de nem marad semmi a fizetésemmböl a számlák befizetése után

Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 11:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha dolgozol már, akkor válts munkát
2013. ápr. 6. 11:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Hat persze, mivel a vilag pontosan igy mukodik. Megjelenik az igeny, hogy 100 000 Forintal tobbet akarok keresni, aztan a labam logatasaval, magam sajnalataval egyszer csak megjelenik a szamlamon plussz 100K havonta...

Rengeteg eroforrasod van, amit penze tudsz tenni. Idod, tudasod, penzed es csak te dontod el, hogy mennyiert bocsatod aruba oket. A kerdesedbol viszont inkabb csak az latszik, hogy te nagyon szeretnel sok penzt keresni de nem akarsz erte semmit tenni.

2013. ápr. 6. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Tanulj és szerezz képzettségeket. Esti iskola, OKJ, nyelvtanulás, főiskolai diploma akár levelezőn.

A tudásért fizetnek többet.

2013. ápr. 6. 16:18
 4/8 A kérdező kommentje:
láblogatás hmm nem ismersz miért feltételezel ilyesmit 3 müszakban dolgozom munka hely váltás nemtudok hová menni csak ez a munkahely vvan a környéken köszönöm a felesleges válászokat tanulás hahaha nonszensz már igyis tulképzett vagyok semmi értelme 4 szakmám van és mégis csak raktáros vagyok tulsok a melanin a börömben és ez mindenhol hátrány:)
2013. ápr. 8. 06:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Legyél mobil, költözz. 100-200 ezer forintból oda költözöl az országban, ahová szeretnél.

Én Provident kölcsönből költöztem az ország másik végébe munkáért, lett is hamar, kölcsön visszafizetve és azóta a fizetés is majdnem dupla.

2013. ápr. 8. 18:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet van 4 szakmad, de olyan buta vagy mint a ... A stilusodbol latszik, hogy csak sajnaltatni szeretened magadat. Hat most akkor legyen: Jajj szegeny kerdezo, dolgozik es nem kap eleg penzt. Hol van itt az igazsag, valaki doglozik becsulettel es semmire sem viszi. Ez a mocskos orszag, ez biztos a gorbe orruak, a egyenes orruak, a fekete, feherek, sargak vagy a kekek hiabaja... Leginkabb a kifogasok miatt nem jutsz elorebb....
2013. ápr. 8. 20:13
 7/8 A kérdező kommentje:

azt a rohadt.... már bánom hogy feltettem ezt a kérdést ennyi baromságot irni

szimpla kérdés intéztem a nagyérdemü felé sok mindennek tituláltak már de eddig még senki sem mondta hogy hülye vagyok ez nagyon rosszul viselem ha imernélek simán agyon vernélek de muszály beérnem a boxzsákommal vedd ugy hogy laposra vertelek nem akarok költözni sima üzleti tanácsot kérek nem fikázást meg költözködési kölcsön felvételi tanácsokat nem sajnáltatom magam távoláll tölem az ilyesmi tebarom állat kimondta hogy sajnálj ez rosszabb mintha megütnél ugy irok ahogy nekem jol esik én meg arra következtetek az irásodbol hogy egy kis semmire valo kocka vagy akit az apuka pénzén dözsöl az ilyen választ adok 80% az ha te nem vagy köztük amit erösen kétlek elnézést szeretnék veled skypon beszélni vagy valahogy ha van bátorságod hozzá

2013. ápr. 9. 06:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo, joval butabb vagy mint gondoltam. Ha az elozo valaszbombol nem sikerult kisilabizalni elmondom erthetoen: Az altalad feltett kerdest, csak te magad tudod megvalaszolni...

A talalgatasod amugy 50%-ban potnos, en valoban egy kocka vagyok. De nem szuleim tartanak el, mert tudod a kockak normalis fizetest kapnak. Nekem csak egy szakmam van, de ahoz ertek...

Ha van egy kis batorsagod, skypen inkabb anyukadat hivd fel es kerj tolle elnezest, amiert ilyen IQ harcos lett belolled.

2013. ápr. 9. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!