Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen papír jogosít fel arra...

Milyen papír jogosít fel arra valakit, hogy egyetemi beiratkozásnál képviseljen engem, miközben én külföldön tartózkodom?

Figyelt kérdés

Honnan tudok ilyen papírt kérni?

Köszönöm szépen!

2014. júl. 8. 11:18
 1/4 A kérdező kommentje:
A képvisel alatt azt értettem, hogy aláírja a beiratkozásom helyettem.
2014. júl. 8. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Meghatalmazást kell írnod, amelyet 2 tanúnak hitelesítenie kell.

Nincs kötött szövege, a lényeg, hogy a fontos dolgok benne legyenek. (Te és a meghatalmazott személyes adatai, az ügy, amiben eljárhat, a két tanú személyes adatai.)

De hogy egyértelmű legyen, az egyetemek biztosítanak ehhez formanyomtatványt.

BME-s változat:

[link]

Gyakorlatilag az összes egyetemen honlapján valami hasonló formanyomtatványt fogsz megtalálni. Esetleg ahol nem Neptun van, ott nem a "Neptun kódot" kell beleírni, meg lehet hogy nem "Központo Tanulmányi Hivatal" van, hanem "Tanulmányi osztály", vagy hasonló.

2014. júl. 8. 12:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segítséged!

SZTE-s vagyok, Msc-re megyek, voltam a TO-n is, de annyit mondtak, hogy internetről töltsem le. Viszont az egyetem honlapján sehol sem találom!

2014. júl. 8. 12:13
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt találtam.

2014. júl. 8. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!