Elküldhetem-e az önéletrajzomat cégekhez ha nincs jelenleg meghirdetve munkakör?
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 18:05
1/9 anonim válasza:
Persze, hogy elküldheted. Én is ezt csináltam miután lediplomáztam, és lett is munkám, pedig nem hirdettek megüresedett helyet. Mindössze öt hónapig voltam munkanélküli.
2/9 anonim válasza:
természetesen.Én gyakorlaton voltam egy intézmény HR osztályán.,és ott is ezt mondták.h.smán be lehet adni,nem lehetetlen h.visszahívnak.
4/9 A kérdező kommentje:
akkor csak úgy motivációs levéllel "küldözgessek"?
2010. jan. 5. 18:13
5/9 anonim válasza:
persze.mit veszíthetsz??max.kidobják..és akkor?ha 10-ból 3-at megtartanak már jól jártál-
6/9 anonim válasza:
Persze. Csatold hozzá a fényképedet és a mot. levelet. Én legalább 100 helyre elküldtem, két cég hívott vissza, az egyik jobban fizetett volna, de ott az alkalmazottak utáltak dolgozni, nem becsülték meg őket, a másik 10-15 ezer forinttal kevesebbet tud adni havonta, de a második legjobb dolgozó vagyok a cégnél. Szóval, megérte.
7/9 A kérdező kommentje:
18:22 válaszoló
milyen munkakörben dolgozol?
én valamlyen adminisztrativ területen szeretnék
2010. jan. 5. 18:29
8/9 anonim válasza:
Én közalkalmazotti munkakörben dolgozom rendezvényszervezőként.
9/9 anonim válasza:
micsoda? simán, én is így tettem, eztán egyszer csak felhívtak:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!