Mi a vélemény a gruppi.hu-ról? Megbízható?
Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 18:24
31/34 anonim válasza:
Tehát a Gruppi semmire nem vállal felelősséget, mert ő "csak" egy hirdetési felület! Pedig én úgy tudtam hogy ahol megrendelem, azzal szerződök!
32/34 anonim válasza:
Én rendeltem tőlük egy táskát amit még wishen néztem ki, de ott túl drága volt szállítással együtt. Meg jött aminek kellett működött már több mint egy éve használom semmi bajom vele.
33/34 anonim válasza:
A gruppi csak hirdeti a termékeket, nem ő biztosítja a termékeket, hanem partnerek, akik a sötétben bújkálnak, semmit nem lehet tudni róluk, nem lehet őket elérni. Az én esetemben rossz terméket hoztak ki, sem a Gruppi, sem a Global X-Trade nem intézkedett 2hónapon keresztül. Számlát nem akarnak adni, elérni a partnert nem lehet, gruppit sem igazán, és persze a felelősség a partnernél. Jól kitalált rendszer arra, hogy le lehessen nyúlni a pénzt. A kiszállítás borzasztó lassú. Megbízhatatlanok, elérhetetlenek, és semmmilyen felelősséggel nem tartoznak senkinek. Érdemes elkerülni őket széles ívben.
34/34 anonim válasza:
Térfigyelolő kamerát rendeltem tőlük 16 ezerért ami máshol 38 ezer lett volna. Megérte tökéletessen működik gyorsan kiszállitották. Negatív tapasztalatom nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!