Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a vélemény a gruppi.hu-ról?...

Mi a vélemény a gruppi.hu-ról? Megbízható?

Figyelt kérdés

2014. jún. 19. 18:24
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
90%

A gruppin vásárolt 64GB-os pendrive-ok:

[link]

[link]

2014. nov. 1. 12:20
 12/34 anonim válasza:
100%
Én nem akarom a pártjukat fogni de megnéztem a pendrive-os képeket, igaz szét nem estek, de több üzletből származú ugyan így kinéző pendrive-al találkoztam amik vagy alapból rosszak voltak vagy pár nap/hét után megadták magukat... valamint azok csak 8 gigásak voltak
2014. nov. 1. 13:54
 13/34 Dezső bácsi válasza:
100%
Mosószert rendeltem Gruppiról. Minőséggel nem volt kifogásom. Az ár az annyi, amennyi. Találtam olcsóbbat is, drágábbat is a Gruppi árnál. AZ biztos, hogy az üzleti (Spar, CBA, Tesco stb.) árnál lényegesen olcsóbb még szállítással is. Nem tudom, hogy műszaki és egyéb áruk honnan érkeznek, a mosószer nekem Cseh-ből jön. Gondolom ezért is a magyar nyelvű tájékoztató hiánya. Tehát nagy tapasztalatom nincs, viszont ami van, az rendben van eddig.
2014. nov. 28. 17:37
 14/34 Fanris válasza:
65%
Ha rendelsz, ne utalj előre! Több mint egy hónapja ülnek a pénzemen. Utánvéttel nem volt gondom.
2015. jan. 16. 16:37
 15/34 anonim válasza:
100%
Hát ez a gruppi áruház tényleg hihetetlen vásároltam egy tabletet tőlük rá 2 napra ki is hozták de még csak e-mail-ben sem értesitetek arról hogy feladták a csomagot a futárszolgálatnak és hogy holnapra megfog érkezni,át is vettem ki is fizetem a csomagban volt számla de magyar használati utasitás nem volt a tablethez és a tablet képernyője össze volt csikargatva és rá volt húzva egy fólia mind két oldalán mintha új lenne bekapcsolom és elég gyanus volt hogy egyből magyar nyelvű volt a tablet amikor magyar használati utasitás nem volt hozzá beléptem a galériába és hoppá mit találtam egy japán video klipet a böngésző előzményekben pedig felnőtt tartalmú oldalakat ez nagyon érdekes biztos nem véletlenül került oda soha többet nem rendelek ebből az áruházból ezzel a áruházal biztos valami nem stimmel.
2015. jan. 29. 18:05
 16/34 anonim válasza:
100%

Nem érdemes tőlük vásárolni, olcsó, de rossz minőségű áruk. Én sajnos nem jöttem rá egyből, 3 dolgot is vettem:

pendrive: Rámásoltam adatokat, egyszerűen eltűntek utána, bár a tulajdonságoknál foglaltnak jelzi a területet.

powerbank (mobiltelefonhoz pótaksi): azt írták, egy feltöltéssel 3-4-szer tölthető vele a mobiltelefon, valóságban csak másfélszer...

micro SD memóriakártya: Nem működik megfelelően a mobilban. Például próbáltam rámásolni filmet, látszólag másolt, de mindig lefagyott. Kártyaolvasóval tudtam rámásolni, de iszonyú lassan.

Egyébként a pendrive-ot kérésre kicserélték, de a csere ugyanolyan rossz volt. Nem foglalkozom velük a továbbiakban, megfizettem a tanulópénzt, kész, vége.

2015. febr. 25. 11:58
 17/34 anonim válasza:
100%
Hát nagyon gáz a csapat... én rendeltem RGB led-sort tőlük 5M-est... a képeken az illusztrációban mindegyik led RGB a valóságban 3 különböző színű ledet raktak bele és így szín átmeneteket nem lehet vele csinálni, illetve a dobozon 10cm-enként darabolhatónak írja a valóságban csak 30cm-enként lehet darabolni ami nekem nem jó. Szóval beletettek 3 olcsó egyszínű ledet és evvel át is hajítottak. Első és utolsó vásárlásom volt tőlük.
2015. márc. 25. 19:44
 18/34 anonim válasza:
100%
Február 20-n utaltam át számukra mosószer árát, pár napja a második reklamációmra közölték, sajnos nem érkezett meg a szállítmány, visszaküldik a pénzt postán......remélem. :-)Így csak az utalás árát bukom, és többé semmit tőlük.
2015. ápr. 5. 12:48
 19/34 anonim válasza:
100%

Helo hany nap alatt viszik a csomagot?

Amikor kiviszi meglehet nezni a csomagot h mi van benne,vagy kikell egyböl fizetni?

Köszönöm elörre is a valaszt

2015. ápr. 19. 21:11
 20/34 Göndör András válasza:
100%
2014 decemberében vettem tőlük több csomag pengét, amit teljesen eredetinek látszó Gillette csomagolásban küldtek. Ki sem nyitottam mostanáig, mert volt elegendő tartalékom. Így csak most derült ki, hogy a pengék, bár teljesen eredetinek látszanak és eredetinek tűnő csomagolásban vannak, használhatatlanok. Az igazsághoz tartozik az is, hogy közben vettem tőlük egy power bankot is, ami viszont kifogástalanul működik. Röviden: szerintem teljesen megbízhatatlanok a termékek, amiket szállítanak.
2016. febr. 5. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!