Mi a vélemény a gruppi.hu-ról? Megbízható?
Nem érdemes tőlük vásárolni, olcsó, de rossz minőségű áruk. Én sajnos nem jöttem rá egyből, 3 dolgot is vettem:
pendrive: Rámásoltam adatokat, egyszerűen eltűntek utána, bár a tulajdonságoknál foglaltnak jelzi a területet.
powerbank (mobiltelefonhoz pótaksi): azt írták, egy feltöltéssel 3-4-szer tölthető vele a mobiltelefon, valóságban csak másfélszer...
micro SD memóriakártya: Nem működik megfelelően a mobilban. Például próbáltam rámásolni filmet, látszólag másolt, de mindig lefagyott. Kártyaolvasóval tudtam rámásolni, de iszonyú lassan.
Egyébként a pendrive-ot kérésre kicserélték, de a csere ugyanolyan rossz volt. Nem foglalkozom velük a továbbiakban, megfizettem a tanulópénzt, kész, vége.
Helo hany nap alatt viszik a csomagot?
Amikor kiviszi meglehet nezni a csomagot h mi van benne,vagy kikell egyböl fizetni?
Köszönöm elörre is a valaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!