Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a vélemény a gruppi.hu-ról?...

Mi a vélemény a gruppi.hu-ról? Megbízható?

Figyelt kérdés

2014. jún. 19. 18:24
1 2 3 4
 21/34 Lisa59 válasza:
100%
Sajnos en is bedöltem az "arengedmenynek" Okosorat szallitottak ki, de az ora nem müködött! Most feljelentest teszek a megfelelö hatosagoknal, szamlat sem adnak.Nem ertem miert engedik ennyi megkarositott ügyfel utan meg müködni öket?!
2016. dec. 26. 18:13
 22/34 vzet0q válasza:
100%
Szia.Én rendeltem paplan szettet.Az ár miatt nem vártam első osztályú minőséget de ilyen silány termékre sem számítottam.A paplan több helyen kiszakadva,téli paplanszett ellenére nyárinak is gyenge.Soha többet nem rendelek semmit.
2017. dec. 16. 16:51
 23/34 anonim válasza:
100%

Én extra jó minőségű törölközőt rendeltem tőlük, egyből 3 darabot!:)

Kaptam vékony filc anyagot ami még véletlenül sem hasonlít sem a képen látható törölközöre, sem semilyen

Törölközőre amit valaha is láttam életem folyamán!

Tanulópénz kifizetve!

Soha többet gruppi!!

2018. febr. 27. 07:02
 24/34 anonim válasza:
100%
Sajnos kb. 5 terméket, főleg elektronikai cikkeket rendeltünk tőlük. A legsilányabb gagyi minőség, néhány esetben veszélyes is. Túlmelegedő reflektor, púposodó akksi a fejhallgatóban, elvileg 15 mAh powerbank, ami 10%nyit sem tölt a telefonba és 1 napig sem tartja meg a töltést... keserves megbánás, soha senki semmit!!!
2018. szept. 18. 23:10
 25/34 kikigyi válasza:
63%
Én nagyon szeretem. Már sokat vásároltam róla, és szinte mindig elégedett voltam, megfelelt a leírásnak. A leírásban majdnem minden benne van ami kell, csak a márka és a tipús nincs mindig feltűntetve.
2018. okt. 30. 19:16
 26/34 anonim válasza:
100%
Én már többször is vásároltam tőlük. Semmi baj az ár/érték aránnyal. Szinte mindig azt kaptam, amire számítottam. A ügyfélszolgálaton igen előzékeny a Hölgy (pedig csak infót kértem!). Egyedül a pendrive- val "faragtam" be 1 alkalommal: 32 Gb helyett, 512 Mb! :D Legutóbb egy 139 cm- es 4 K- s tévét vettem tőlük és príma!!!
2019. szept. 3. 07:55
 27/34 Poltomi válasza:
87%
A Gruppi.hu egy szemét társaság! Rendeltem 4000 forintért led fénycsövet előreutalással,De sosem kaptam meg,és a válaszuk annyi ,hogy várjak türelemmel. Jeleztem nekik hogy elállok a vásárlástól utalják vissza a pénzt ,de erre még válaszra sem méltattak.
2020. jún. 28. 11:05
 28/34 euronymous válasza:
100%
Én most rendeltem a gruppibol "kraftech"fűkaszát..félnem kéne???😬
2020. aug. 26. 16:18
 29/34 anonim válasza:
100%
28: megkaptad végül is?
2020. okt. 17. 10:28
 30/34 anonim válasza:
100%

Ez a cég, egy nagy átverős cég!

Fekete moható maszkot rendeltem tőlük egy hónapja! Megrendeléskor ezt láthatod:

Kiszállítási idő:10 munkanap

A terméket átlagosan 10 munkanapon belül kiszállítjuk!

Ennek már egy hónapja és SEMMI! SEM TÁJÉKOZTATÁS, SEM KISZÁLLÍTÁS!

Na ezt figyeld!

VIGYÁZZ, FÉLRETÁJÉKOZTATNAK!

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS MÓDJA:

Házhoz szállítás utánvéttel:

- 10 munkanap+ 999 FtBanki átutalással történő fizetés házhoz szállítással:

- 10 munkanap+ 999 FtBankkártyás fizetés házhoz szállítással:

- 10 munkanap+ 999 Ft

EBBŐL SEMMI NEM IGAZ! Hiába választod ki a kártyás fizetést, a visszaigazolásban már készpénz fizetésről és kiszállításról beszélnek!

Ha problémád van, egymásra mutogatnak! A Gruppi és a beszállítóik! Ugyanis a gruppi egy hirdető és nem forgalmazó!

2020. nov. 18. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!