Olyan Tőzsdeoldalt keresek ahol beutalok pár ezer forintot majd amikor elérem amennyit szeretnék és azt ki tudom utalni úgy.. Magamnak?
Figyelt kérdés
Tehát egy olyan tőzsdeoldal kell ahol bármikor ki tudom magamnak utalni a pénzem. A plus500 azért nem tetszik mert mindenféle útlevélszámot stb-t meg kell adni. Na ehhez nekem semmi kedvem. Egy szóval olyan kell ahova ha beutalok vissza tudom utalni és nem csaló oldal + bármikor ki tudom magamnak utalni és nem kell semmi megerősítés. Nem muszáj hogy magyar oldal legyen. Előre is köszi mindenkinek aki segít/válaszol!2014. jún. 16. 18:25
1/4 anonim válasza:
igazából minden rendes oldal kérni fogja az adataidat a kiutaláshoz, ezen át kell esni, a plus500 pedig megbízható.
2/4 anonim válasza:
Ilyen nincs. A tőzsde egy komoly dolog. Még akkor is ha a számítógépedről pár kattintással neked egyfajta szerencsejátéknak tűnik. Rendesen igazolnod kell magad, akárcsak egy banknak, minden egyes kötésnél banki tranzakciók folynak le, nem lehet, hogy egy noname karaktersor kötöget anonim módra.
3/4 anonim válasza:
Akár tőzsdézés, akár más célból utalsz valahova pénzt és onnan vissza, ahhoz téged azonosítaniuk kell. Ha nem így lenne, akkor az teret engedne a pénzmosásnak. Ma már szinte nem létezik olyan ország, ahol erre nem ügyelnek az Egyesült Államok és az Európai Unió törekvéseinek köszönhetően. Talán közép-afrikai országokat még nem érte el ez a hullám, de Európa, Amerika és Ázsia nagyjából ki van lőve, ha ilyen céljaid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!