Elmondjam a vevőnek hogy olcsóbb volt a posta költség mint amennyit ő kifizetett érte? (Vatera)
Külföldre küldtem vevőnek terméket, amit ugyebár előre utalással kifizetett nekem beleértve a posta költségét is.
Előtte tudakoltam meg a postán hogy mennyi lesz a posta költség és 700 Ft-tal többet mondtak, így én ennyit mondtam a vevőnek is. De ma meg feladtam neki a terméket és 700 Ft-tal kevesebbe került mint amennyit fizetett a vevő.
Most ezt elmondjam a vevőnek hogy többet fizetett, vagy inkább ne mondjam el és vagy meg tudja vagy nem?
Előre is köszönöm a segítséget!
Szerintem most már teljesen felesleges.
Pláne, hogy a "postaköltség"-en csak itthon értik a magyarok, hogy annyi amennyit a posta kér... Azt a terméket be kell csomagolni, le kell vinni a postára, időt és energiát kell rá áldozni, a csomagolóanyagok sincsenek ingyen. Csak egy bubis boríték 2-300 ft.
Elmondtam neki hogy olcsóbb volt és mondtam hogy visszautalom ha kéri a különbözetet.
Rendes voltam és ő is rendes volt mert nem kéri vissza. :)
Téma tehát lezárult.
# 2/4
Ja meg a boltban is felszámolnak pluszpénzt arra, hogy a boltos téged vár egész.
5-ös
Aki megélhetés-szerűen vaterázik, igen, attól elvárható, hogy kalkulálja bele az eladási árba a fenti költségeket. De egy hétköznapi ember felteszi 1ft-ért a fölösleges dolgait, hogy hátha más örül neki. Személyes átvétel esetén oda is adja, semmi gond. De szeretne postázni is, hiszen lehet, hogy az ország másik végében kell valakinek a cucca. A postaköltségbe pedig hivatalosan nem írhat pufiboríték-árat.
Na most szerinted mi a megoldás? Bukjon 2-300Ft-ot tételenként adott esetben, vagy ne vállaljon postázást?
Tényleg nem jut eszedbe más megoldás a fenti kettőn kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!