Mennyi a postai szállítás díja?
Figyelt kérdés
Egy táskát akarok venni, ami kb. 1 kg de szerintem nincs annyi. Egy ilyesmi, nem ez, de majdnem ilyen, csak a figura más rajta: [link]
Kerestem a posta weboldalán, de nem nagyon jövök ki belőle.
Az érdekelne, hogy utánvéttel postázva mennyi lenne a szállítási költség?
2013. márc. 28. 20:56
2/5 A kérdező kommentje:
Én is néztem ezt, de nem jövök ki belőle!!!
2013. márc. 28. 21:04
3/5 anonim válasza:
Ajánlott levélként utánvétellel, feltételezve, hogy kb. 1 kg a tömege:
880+250+305+540 (feltétezve, hogy az érték 10.000 ft alatt van). Ha ennél több, tehát 10.000 és 30.000 ft között van, akkor az utolsó tag nem 540, hanem 940 forint.
Tehát jó esetben 1975 forintba kerül.
4/5 anonim válasza:
Bocs, még annyit, hogyha a pénzt nem lakcímre kéred vissza, hanem számlaszámra, akkor az utolsó rész, az 540 ft nincsen. Tehát ekkor csak 1435 ft lenne. (Megjegyzendő, hogy az átutalás díját a Posta a számlavezetô bank részére számlázza).
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. márc. 28. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!