Kivel fordult már elő az, hogy a Providentesnek nem tudott annyit oda adni, amennyit kellett volna?
Figyelt kérdés
2014. jún. 10. 18:00
1/5 anonim válasza:
Mindenkivel ez történik, aki folyószámlára kéri az utalást nem pedig otthon szolgáltatással.
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem otthoni szolgáltatással van.
2014. jún. 10. 19:05
3/5 anonim válasza:
Elso valaszolo!
Miert?
Most tervezek felvenni hitelt(sajnos muszaj, osszejott az EON-nal egy 180 ezres szamla) es banki utalast szeretnek valasztani, ebben mi lehet a gikszer?
4/5 anonim válasza:
Hát, hogy bemész, mondod, hogy 180 ezer kellene. Az ügyintéző néhány nap múlva felhív, hogy sajnos 180 ezret nem tudunk kihelyezni, csak 95 ezret Pl.
Ha otthon szolgáltatással kéred, akkor bármennyit kiadnak.
Ami még problémás, hogy az otthon szolgáltatásnak mindig fix díja van, amit akkro is fizetned kell, ha a beszedővel megtémázod, hogy csak havi 1x jöjjön már, és te előre fizetsz. Rejtett kamat, uzsora!
5/5 A kérdező kommentje:
Jaja! Így van! Én 26-ot fizetek 4 hitelösszegre. Most csak 24-et adtam a beszedőnek(aki egyébként haver) és nem szólt semmit. Szétírkálta,és ilyen 128 forintos tartozásaim maradtak. Szóval így ebből a szempontból jó az otthoni szolgáltatás,csak kva drága.
2014. jún. 18. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!