Kikapcsolták a vezetékes telónkat, és elég soknak találom a visszakapcsolási díjat. Szerintetek normálisak ezek?
Hú, tényleg, milyen pofátlanság. Ahogy az is hogy nem fizetted be a számlát. 1:1
Amúgy a szerződésben benne van hogy ez esetben kell visszakapcsolási díjat fizetned, aláírtad, tehát elvileg még tudtál is róla.
"Felháborító,hogy miket enged meg magának a telekom."
Fordítva ülsz a lovon! Nem ez a felháborító, hanem a te viselkedésed! Nem fizetted időre a számlát, amit szerződésben vállaltad, jogosan lett kikötve, és a visszakapcsolásnak bizony ára van, teljes joggal. Ha befizetted volna a csekket, nem lennél gondban. Nem értem, ilyenkor miért a cég a hibás, mikor TE nem fizettél, ergó a TE felelősséged.
Csak azoknak szokták kikapcsolni akik tartósan késnek, vagy elküldik a fr.ncba az ügyintézőt aki telefonon szól hogy be kéne fizetni.
Évente egyszer-kétszer mi is elfelejtjük időben befizetni, de még egyszer sem kapcsolták ki az elmúlt 20 évben.
Nem csak annak kapcsolják ki aki késik!
Nekem a netet+telefont kapcsolták le, pedig 15 700Ft túlfizetésben voltam! Első 6 napban betudtam a viharnak, elég sok helyen 4-5 napig áram sem volt, utána viszont furcsa volt miért nincsen...
Jeleztem a szolgáltatómnak, hogy 15 700Ft túlfizetésben vagyok, ennek ellenére 3200Ft-al többet számláztak le mint a szerződés szerinti összeg, ekkor még volt 7 napom a számla feladására. Jeleztem továbbá, hogy nem vagyok hajlandó teljesíteni a számlafizetést, küldjenek egy új számlát, illetve vegyék figyelembe a túlfizetésemet!
Az operátor készséges volt utánanézett a számlámnak és közölte rosszul tudom az összeget, mivel 17 505Ft túlfizetésem van! Akkor ne fizessem be a számlát, rendben lesz, hát nem is fizettem be, következő hónapban pedig visszautalták a túlfizetésemet.
Abban a naiv tudatban, hogy minden rendben van éltem az életem. Jött az említett vihar net telefon kakukk...
Mobilos megkereséskor érdeklődtem mikor lesz már végre jó a kib. netem!
Nos itt tudtam meg, hogy kikapcsoltak mindent...
14 910Ft-ot kellett fizetnem a visszakapcsolásra, valamint várnom mintegy 8 napot az ügyintézésre és láss csodát ezt a 7+8 napot is leszámlázták a tetves köcsö...ög
A telefonhívásokat nem keresik vissza, csak ha a pontos dátumot megadod a telefonhívásra vonatkozóan, percre pontosan fogadják csak el! Valamint az operátor nevét is tudni kell, nem elég a keresztnév!
Ennek ellenére azt a beszélgetést egyből megtalálták, ahol anyázom az ügyfélszolgálatost és a pokol fenekére kívánom (pedig ennek sem tudtam a percre pontos idejét!), de a beszélgetést nem tudják visszakeresni időpont nélkül, ahol a számlámról beszélgetünk...
Hiába vagy túlfizetésben, hiába nagyobb a túlfizetés mértéke, mint 3 havi előfizetés díja, ha késel az új és hibás számla megfizetésével bűnözőként kezelnek! Persze a szomszédban élő rejtett munkaerő aki nem fizet semmit be, neki még kezet is csókol a szolgáltató!
Minek vezetékes telefon? A válasz egyszerű, mivel így 3200Ft-al olcsóbbra jövök ki, mint ha csak netem lenne!
Továbbá vannak olyan számok, amiket olcsóbb vezetékesről hívni, mint mobilról, ezzel is spórolva havi 1000-1200Ft-ot.
Amennyiben te ebben nem látod a rációt, akkor burzsuj esetleg ... vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!