Kikapcsolták az áramot! Ilyenkor mi a teendő? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Múlthéten kedden jöttek kikapcsolni az áramot a házunkból, volt egy 100ezer feletti tarozásom de védendő fogyasztó voltam es hetfo lejart, na kedden kijöttek kikapcsoltak es mondtak hosszabitsam meg a papirt beküldtem Pécsre megigényelni. tegnap is keresett az e-on de nem voltam itthon, ezert ma felhivtam reggel oket hogy reszletfizetest adnak e de azt mondtak nem es csak ha kifizetem egy osszegbe akkor kapcsolja vissza + 17 ezer forint visszakapcsolasi dij, ma amire haza ertem mar vissza volt kapcsolva az áram, volt hagyva egy papir mert le is olvastak a merőórat. akkor most? jovoheten hivjam fel oket hogy akkor megis fizethetem reszletre?2014. ápr. 26. 01:07
1/5 anonim válasza:
ne kérdezz, csak használd, és fizess rendesen.
2/5 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen barom tanácsot adni, hogy ne kérdezzen? Érdemes minden részletet lefektetni, még a részletfizetéssel kapcsolatban is, hahaha, főleg azzal kapcsolatban. Ha nem akar meglepetést a kérdező. Biztosan nem akar. Gondolom amit meg tud úgyis megtesz.
3/5 anonim válasza:
Néhány éve úgy cseréltek idős rokonnál villanyórát, hogy nem olvasták le előtte. Valami papírt aláirattak vele, aztán 100 ezret követeltek tőle. Állítólag le volt törve a plomba. Hogy aztán az udvaron bárki által elérhető villanyórával ő nem lopta az áramot, senki se érdekelt. Idősek átvágása. Mi léptünk közbe, mint kiderült, a szomszéd lakásba vezetett a rokonunk órájából egy kábel. Az lopta az áramot.
4/5 anonim válasza:
Menj be személyesen és kérdezd meg hogy adnak-e részletet.
5/5 anonim válasza:
ha kikapcsolták, akkor elötte már kaptál felszólításokat hogy fizesd be, szerintem nagyon jól tudod mit kell tenni. Fizesd be a számlákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!