Kikapcsolták a gázt, milyen hatékony fűtés van árammal?
Tobb olajradiator. Egy nyilvan nem lesz eleg hatekony.
Amugy az arammal futes se lesz sokkal olcsobb.
Ez nem lesz jó hosszútávon !
Ha több villany radiátor egyszerre működik + megy egy mosógép,meg 1-2 tv és mondjuk elindítod rá a mikrót akkor le fogja verni a biztosítékot(-kat)
Nyilván a falazatban lévő vezetékek sem villany fűtésre(nagy teljesítmény) lettek méretezve,így a kinti biztosíték tovább növelése egy lakástűzhöz vezethet hisz a falakban lévő vezetékek vékonyak erre.
#5: Nem nyilván, sokan használnak villanytűzhelyt, villanysütőt, de persze fontos szempont ez is, nem árt észben tartani.
Az olajradiátor és társai az elektromos eszközöknél szokásos 100%-os hatékonysággal működnek, fölötte a hőszivattyú van...
Az infrához nem értek, engem nem lelkesítene, hogy lekapcsolva hideg van, de én sokat vagyok itthon és vezérelt árammal fűtök. Ami még mindig drága, ha nem jól szigetelt a ház (az enyém egész jól áll e téren s nem vagyok nagyon fázós, nem panaszkodom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!