Hogyan lehet meg hosszabítani az üdülési csekk érvényességét?
Igen, vissza lehet küldeni, és meghosszabbítják :) Viszont ennek van valamennyi díja, amit először be kell fizetni és csak úgy kapod meg az új csekket. Ha ezt még idén el szeretnéd intézni, eléggé csipkedned kell magad.
Idézek az oldalukról: "A csere személyesen vagy meghatalmazott útján kezdeményezhető saját ügyfélszolgálati irodáinkban, illetve postai úton a 1593 Budapest, Pf. 737. címre küldött kérvényben.
Az újragyártott Üdülési Csekkek a cserélt csekkekkel azonos címletértékű, azonos csoportosítási rend szerint összeállított formában kerülnek legyártásra.
Az Üdülési Csekkek újragyártásának díja a cserélendő Üdülési Csekkek összértékének 10%-a + áfa, de minimum 1.000 Ft + áfa. A kezelési díjról kiállított számlát Forgalmazó a Felhasználó lakcímére postai úton küldi meg, melynek ellenértékét a számlalevél alján perforációval leválasztható postai készpénz-átutalási megbízáson egyenlítheti ki."
ezen belül: Felhasználóknak
ezen belül: Gyakorlati tudnivalók
Köszönöm szépen a választ, azóta én is meg találtam de nagyon szépen köszönöm!
Vajon ha holnap elküldöm mondjuk elsőbbségivel, akkor azt annak veszik, hogy lejárat előtt küldtem? Mert végül is akkor küldöm. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!