Az eladó fél miért ragaszkodik ehez a megoldáshoz?
Figyelt kérdés
Találtam egy autót, szép minden, "tündérmesébe illő". Úgy volt meghirdetve, hogy 400 km-re van. Gondoltam tök jó, felajánlotta az eladó, hogy valahol félúton találkozunk. Rendben. Elküldte a személyije fotóját és is elküldtem. A hölgy 2000 km-re lakik, de felajánlotta, hogy ő utazik 1900km-t, nekem csak 100 km-t kell. Ő akart egy bizonyosságot, hogy megvan az autóra a pénz, elküldtem az átutalási bizonylatot, hogy én megkapom a bankszámlára az autóra szánt összeget. Az eladónak ez így nem jó, ő mindféleképpen westenunionon akarja látni az átutalást. Pedig szerintem az banki átutalás ugyan olyan jó. Ő attól tart, hogy nem leszek ott a megbeszélt helyen és potyára utazik ennyit. Szerintem logikátlan, hogy ennyire ragaszkodik a saját pénzküldő intézetéhez. Már arra is gondolok, hogy ő ott dolgozik és azt akarja, hogy valaki utaljon nekem így 1 milliót és valahogy lehúzza és lelép. Most én vagyok a paranoiás vagy inkább szüntessem meg a számlámat, mert van képe a szélyimről és a számlaszámomról? Lehet valami csaló?2014. máj. 7. 15:22
1/7 anonim válasza:
Hát ha elküldted a személyid fotóját, akkor bizony lehet hogy valami suskusban mesterkedik. Szerintem vedd fel a pénzt kp-ban, fotózd le magad vele egy aznapi újsággal, és küldd el neki azt. Ha az sem jó neki akkor tutira valami kamus.
2/7 anonim válasza:
Egyáltalán minek kellett elküldened a személyid fotóját?
3/7 anonim válasza:
Nagy ívben kerüld el.
1900 km egy használt autó eladásáért? Kamu, de jó nagy.
Ilyen baromságot csinálni, hogy személyit, bankszámlát fotón elküldeni.
4/7 Őszödi Ferenc válasza:
Ordít a dologról, hogy ÁTK*RÁS!
5/7 A kérdező kommentje:
Ő is küldött vszeg nem a sajátját. De a lényeg, kiderült hogy csalás lett volna, mert fel tudta volna venni a pénzt. A keresőbe csak annyit írtam wu csalások. És volt pár ugyan ilyen történet. Csak volt aki be is dőlt neki és több, mint 1 misit bukodt, hál Isten gyanakodtam.
2014. máj. 7. 19:35
6/7 anonim válasza:
Át akar verni ha már utazik 1900km-ert akkor már 100at miért nem lehet még.... mert már itt bukik az egész
7/7 anonim válasza:
A WU a csalók placca, már itt eldőlt hogy átverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!