Kislányom nagyon ragaszkodik a pampers-es vizilóhoz. Nem tudtok véletlen eladó plüss vizilovat?
Figyelt kérdés
teszveszen, vaterán néztem nincsen. Pampersnek nincs elérhetősége, ahová irni tudnék.2010. szept. 17. 18:09
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
Ha a zsibvásáros linken látható vízilóra lenne szükséged, és szívesen elküldöm neked a miénket ajándékba, a kislányom ugyanis nem érdeklődik iránta. Küldd el priviben a címedet, és jövő héten elpostázom.
4/11 A kérdező kommentje:
A zsibvásáros linkesre gondoltam.
Küldtem privit.
Köszönöm
2010. szept. 17. 20:31
5/11 anonim válasza:
Bocsi az off-ért, de az én fiam is imádja. Nekünk 4 db van, a biztonság kedvéért, mert ugye valahová mindig eltűnik egy-egy. Aranyos, hogy más gyerek is ezt szereti. Nálunk HUGÓ a becsületes neve:))
6/11 anonim válasza:
Én is bocs az off-ért!!!
Utolsó te honnan szereztél be annyit? Nekünk is kellene tartalékba 1-2 :)
7/11 anonim válasza:
Az egyik barátnőmtől kaptuk anno, náluk nem jött be, így nekünk adták. Ikrek voltak, úhogy fogyott náluk a pelu. Nekem 2 fiamál is Hugó a sztár:))
8/11 A kérdező kommentje:
Hugóó! Hát ez aranyos :D
Nálunk vizipaci a neve :-)
2010. szept. 20. 09:20
9/11 anonim válasza:
Valakinellenne elado meg esetleg? :)
10/11 anonim válasza:
Sajnálom már nincs, tönkre mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!