Ki mennyit költ havi szinten lottóra?
Sajnos én kicsit túlzásba estem... Havi szinten minimum 10e, de volt hogy 20-25e is elment rá (normál szelvényes lottó, SMS lottó, kaparós). Egyszerűen nem figyeltem rá, hogy mennyit költök és elszaladt velem a ló. Ráadásul kicsit paranoiás vagyok. Értem ezt arra, hogyha kitöltök egy mezőt, de elikszelem, akkor meghagyom és kitöltök egyet a jóval. Vagy pl., ha feladok egy szelvényt mindig beikszeltem a Jokert is, mert volt olyan, hogy nem kértem és 100e-et nyerem volna (az a gáz, ha nem kéred, akkor is rajta van a Joker szám szelvényen és látod, ha nyertél volna, szerencsére ez a netes illetve az SMS játéknál nincs így).
Szerencsére "gyógyulófélben" vagyok. Nyitottam a Szerencsejáték Zrt. oldalán egy számlát és odautalok 5 hetente 4500Ft-ot, amiből kijön (egy kicsi marad is) heti 1-1db 5-ös, 6-os, Skandi, és Joker játék, hogy megadjam magamnak az esélyt, de kordában tudjam tartani a játékszenvedélyt. Természetesen csak itt lottózok.
Jár, járt valaki hasonló cipőben, mint én?
Ha kérhetem a "lottó egy kamu", és társai hozzászólásokat mellőzzétek. Mindenki azt hisz vagy gondol amit akar, ez a topic nem arról szól. Köszönöm.
Ez tényleg szenvedélybetegség, de jó, hogy vissza tudtad fogni magad.
Én eddig pár kaparós sorsjegyet vettem, de sajnálom rá a pénzt. :D Ha nagyon nagy nyeremény van a lottón, akkor talán 1-1-et kitöltök.
Nem szeretem a szerencsére bízni a sorsom.
0.
Nem azért mert kamu, hanem mert nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!